Zagrebancija

Dugo Selo uživalo u bravurama Balića i društva

Autor:: Nenad Haleuš Mali 11/28/2009 12:44

Na zamolbu Muškog rukometnog kluba Dugo Selo vodeća momčad prvenstva Croatia Osiguranje odigrala je, kao domaćin,  utakmicu 12. kola Dukat Premijer lige sa Siscijom iz Siska večeras u Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu.


Zamolba je stigla radi uveličavanja proslave osamstote obljetnice «zemlje svetog Martina» koja se ove godine slavi u Dugom Selu, te radi popularizacije, već ionako popularnog, rukometnog sporta u Dugom Selu, što je dokazala i večeras do posljednjeg mjesta ispunjena dvorana.


Uoči utakmice obje je momčadi pozdravio gradonačelnik Dugog Sela Vlado Kruhak koji je uručio prigodni poklon potpredsjedniku skupštine Croatia Osiguranja Krunu Buli, dok je zauzvrat Kruhak dobio dres Croatia Osiguranja s brojem 57, odnosno brojem svojih godina života.


Brojna dugoselska publika sa zadovoljstvom je pozdravila Balića, Džombu, Špoljarića, Štrleka, Lazarova i ostala poznata rukometna imena u želji da vidi bar dio njihovih majstorija. Utakmica, nažalost, nije bila previše napeta jer Siscia nije mogla parirati vodećoj momčadi prvenstva. Ravnopravan rezultat trajao je svega nekoliko minuta, do 4:4, a potom se Crotia Osiguranje odvaja i poluvrijeme završava rezultatom 21:14. Ulaskom mlađih snaga zagrepčani postižu još veću prednost, te je konačni rezultat utakmice 43:28 za Croatia Osiguranje. Najveći broj pogodaka postigao je Gojun koji je čak deset puta zatresao protivničku mrežu, a po šest golova postigli su Gajić i Vukić. Džomba je postigao pet, a Balić četiri pogotka.
U momčadi Siscije po šest golova postigli su Svalina i Bjeliš.
 
                                                                          

 

Exit mobile version