Zagrebancija

Domaćim gablecom skijaši otpraćeni u Vancouver

Autor:: Tin Jandrašek 2/6/2010 17:04

Naše su skijaške reprezentativce na Zimske olimpijske igre otpratili brojni obožavatelji, sponzori, partneri te bivši olimpijci druženjem u Vip centru u središtu Zagreba.

Prvo su na red došli okupljeni obožavatelji kojima su Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Ivan Ratkić podijelili autograme, te se i fotografirali. Potom su na red došli i brojni novinari koje je zanimalo što naši dečki očekuju u Vancouveru.

– Pa očekujem kišu i snijeg – našalio se Kostelić te objasnio kako je te informacije dobio iz prve ruke od meteorologa Zorana Vakule, te nastavio

– Očekujem medalju u jednoj od disciplina, svejedno u kojoj. Normalno da su mi šanse veće u kombinaciji i slalomu. Mnogo toga će ovisiti o sreći i ako se sve poklopi, doći će do rezultata – izjavio je Ivica Kostelić.

I Natko Zrnčić Dim mogao bi biti pritajeni konkurent za medalju u kombinaciji, no on je bio oprezan u prognozama.

– Očekivanja nisu previsoka. Cilj mi je ulazak u prvih sedam u kombinaciji, te među 15 najboljih u spustu i slalomu – izjavio je Natko, dok su Dalibor Šamšal i Ivan Ratkić samo kratko potvrdili kako su se dobro pripremili za predstojeće Zimske olimpijske igre.

Iako je u Zagrebu počeo padati snijeg, nije ga bilo dovoljno da nam naši skijaši pokažu koliko su se spremili, no zato su svoja skijaška umijeća pokazali virtualno na Nintendu Wii.

Najspretnijim se pokazao Ivica Kostelić, dok mu je kao i na pravoj utrci podršku pružala Janica, koja se pridružila naknadno.

Nakon iscrpljujuće utrke, bila je potrebna i okrepa, stoga su svi prisutni uputili prema stolu sa domaćom hranom na kojoj su Ivica i Janica odrasli, a to su prije svega bili slanina, čvarci, kobasice i ostale delicije.

Ne sumnjamo kako će se i u dalekom Vancouveru jelovnik biti sličan ovom današnjem.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU ISPRAĆAJA SKIJAŠA U VANCOUVER

 

Exit mobile version