O’Neill kolekcija proljeće/ljeto stigla u trgovine

Autor: Boris Cvetković 3/22/2011 21:19

O’NEILL kolekcija proljeće – ljeto 2011  

Ženska kolekcija

Nova O’Neill kolekcija proljeće ljeto 2011 nastala je pod sloganom ‘EN-JOY-NING’. Svaki od O’Neill- ovih dizajnera je radio na vlastitim idejama koje su nakraju povezali u jednu strastvenu I entuzijastičnu cjelinu. Veliki novitet ove sezone je inovativni SUPERKINI materijal razvijen u suradnji sa surferima  ispunjava snove svake žene o savršenom kupaćem kostimu. SUPERKINI ostaje pripijen uz vašu kožu i kada je mokar ikada je suh, nema napuhanih gaćica ili straha da će se nešto pomaknuti dok trčite vaš SUPERKINI ostaje priljubljen za vas!

-.-www.krunamode.hr-.-Kostim je napravljen od Nanofront™ materijala čija je struktura ultra fino nanofibrno vlakno a što rezultira površinom koja je deset puta glatkija od površine normalnog vlakna.

‘EN-JOY-NING’ ključna tema ove sezone je SREĆA koju osjećamo kad odvojimo vrijeme za uživanje u malim stvarima i prepustimo se miru koji izvire iz prirode… A ovogodišnji Mix-and-Match bikini program donosi više kontrastnih kombinacija jakih boja I živih uzoraka.  Tako da će vas ove godine zapljusnuti morem predivnih mekanih i udobnih modela išaranih lava uzorcima i protkanim vintage surf stilom  – posvetom pionirima ovog vrhunskog sporta koji je prerastao u stil života milijunima ljudi diljem svijeta.

Osim toga kolekcija obiluje cvjetnim košuljama, majicama predivnih printova, veselim šorcevima, ljetnim torbama, udobnim japankama, neodoljivim ljetnim haljinama i naravno morem šarenog ljetnog aksesoara. 

Muška kolekcija

se ove godine među mnogobrojnim novitetima može pohvaliti novim uzdanicama Hyperfreak kolekcije boardshortceva: The Epicfreak i Hybridfreak modeli bez šavova rastezljivi u 2 do 4 smjera, nevjerojatno lagani i s oznakom „Quick dry“ što znači da se suše u svega nekoliko minuta!

Tu su i nevjerojatno mekani i topli a u isto vrijeme prozračni i vjetronepropusni modeli od HyperFleece-a. Te novitet u o O’Neill ponudi: U suradnji sa PHILIPS-om i članovima O’Neill surf i snowboard timova svijetlo dana su ugledale nevjerojatne slušalice iz serije „TESTED ON ANIMALS“, ove slušalice su stvarno fleksibilne i dizajnirane da vas zauvijek riješe frustracije zbog neudobnih obruča ili spojeva na kojima se gubi signal zbog savijanja… O’Neill je zamolio najekstremnije članove svojih timova da daju svoje sugestije i izraze svoje želje i tako je nastao dio audio opreme od kojeg se više nikada nećete odvoji… 

Sve O’NEILL  modele možete ih potražiti na prodajnim mjestima KRUNA MODE u

Zagrebu: WEST GATE shopping city,  Avenue mall, Importanne centar, Outlet SC Prečko i

Splitu: Marmontova 6, Morpurgova poljana 1, Outlet RK Dobri, TC Kaštela (Emmezeta) 

www.krunamode.hr