Missica u Brazil nosi loptu s Mamićevim potpisom

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 7/29/2011 14:32

Miss Universe Hrvatske Natalija Prica koja će u Sao Paoulu 12. rujna predstavljati Hrvatsku danas je posjetila Maksimir. Naime, na izboru u Sao Paoulu svaka će Missica donijeti jedan predmet, koji se zatim kao nacionalni poklon prodaje na aukciji, a sakupljeni novac odlazi u dobrotvorne svrhe.

Naša će missica u Brazil, najnogometniju zemlju na svijetu, ponijeti loptu s potpisima Davora Šukera i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

-.-Nenad Dugi / CROPIX-.-– Mislimo kako će u Brazilu, zemlji nogometa, biti sjajno da kao nacionalni suvenir predstavimo upravo Dinamo. Neka se priča o Hrvatskoj i u nogometnom smislu i mislim da smo odabrali najbolji način da predstavimo hrvatski nogomet – rekao je vlasnik licence Miss Universe Vladimir Kraljević.

Zadovoljna je i Natalija Prica koja jedva čeka da otputuje u Brazil.

>>>KAKO SE MISSICA SNAŠLA PRI SUSRETU S DINAMOVIM ČELNICIMA POGLEDAJTE U NAŠOJ FOTOGALERIJI<<<

– Sretna sam što mogu ovu nogometnu loptu s potpisima Šukera i Zdravka Mamića ponijeti u Brazil i pokloniti ovu loptu – rekla je Prica i dodala da živi u Dubravi.

– Kako živim u Dubravi svaki dan prođem pokraj stadiona. A kako sam često na putovanjima znam da svi za Hrvatsku znaju zbog Šukera tako da sam sretna što se Davor potpisao na ovu loptu.

Zoran Mamić je rekao da je jako zadovoljan s ovom suradnjom.

– Drago mi je da se Dinamo promovira na ovaj način i našoj Nataliji želim puno sreće u Brazilu – rekao je Mamić