Jazz i cabaret scena od jeseni u centru Zagreba

Cesarčeva 2a adresa je na kojoj će 1. rujna s radom početi Cabaret Jazz Club pod logističkom palicom Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija

Kazalište Komedija dobilo je na korištenje gradski prostor u samom centru Zagreba. Cesarčeva 2a, tako će nositi ime Cabaret Jazz Club, a mješavinom jazza i cabareta obogatit će društveni život i turističku ponudu naše metropole.
– Iznimno nam je drago da smo dobili ovaj prostor. Iskoristit ćemo ovu pozornicu u sklopu redovne djelatnosti našeg kazališta. Tu će se odvijati razni programi vezani uz jazz i kabaretske izvedbe. Drago nam je što je prostor u samom centru, a opet u blizini našeg kazališta – rekao je Krešimir Batinić, ravnatelj Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija.

Službenim početkom jesenske kazališne sezone s radom će krenuti i Cabaret Jazz Club, no to ne isključuje mogućnost različitih događanja i tijekom ljeta.
– Ovakav klub normalna je pojava i sastavni dio umjetničke ponude brojnih svjetskih metropola. Bit će ovo veliko osvježenje za naš Zagreb – dodao je Batinić.

U radu kluba sudjelovat će i poznata imena hrvatske glazbe poput Matije Dedića, koji će biti zadužen za  jazz, dok će se Miro Ungar posvetiti kabaretu.