VELIKA GORICA

Velika Gorica tribinom

obilježava Dan EU

OD 7. DO 12. SVIBNJA

Radiosamobor.hr

Tribina ''EU- izazovi i mogućnosti'' održatnće se u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, u srijedu, 9. svibnja u 12 sati

Autor: Gorica.hr

Objavljeno: 08.05.2012. 12:23h

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna, koji se održava u vremenu od 7. do 12. svibnja 2012. godine, Grad Velika Gorica će Dan Europe obilježiti – tematskom tribinom pod nazivom ''EU- izazovi i mogućnosti'' o školovanju i zapošljavanju nakon ulaska u Europsku uniju te korištenju EU fondova u kojoj će uvodničari biti predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) te Poslovnog učilišta PROMOTOR, a pozvani predstavnici Grada, škola, trgovačkih društava, institucija i udruga.

Tribina će se održati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, u srijedu, 9. svibnja u 12 sati. U okviru ovog susreta uručit će se diplome polaznicima edukacije pod nazivom ''Koordinator pripreme i provođenja projekata Europske unije''. Ovu edukaciju pohađali su zaposlenici gradske uprave i trgovačkih društava. Diplome će uručiti gradonačelnik Grada Velike Gorice, g. Dražen Barišić, i tom se prigodom obratiti sudionicima tribine.

U subotu, 12. svibnja 2012. godine na Gradskoj tržnici u Velikoj Gorici bit će podjela promotivnih i edukativnih materijala uz prigodni program plesnih grupa, mažoretkinja i tamburaškog sastava u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

KLJUČNI PODACI

  • OD 7. DO 12. SVIBNJA
  • Velika Gorica tribinom obilježava Dan EU

Autor:

Gorica.hr

08.05.2012.

12:23h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE