Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Velika Gorica
OD 7. DO 12. SVIBNJA
Velika Gorica tribinom obilježava Dan EU
Tribina ''EU- izazovi i mogućnosti'' održatnće se u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, u srijedu, 9. svibnja u 12 sati
slika vijesti

Photo Radiosamobor.hr
Članak

Autor: Gorica.hr
Objavljeno: 08.05.2012. 12:23h

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna, koji se održava u vremenu od 7. do 12. svibnja 2012. godine, Grad Velika Gorica će Dan Europe obilježiti – tematskom tribinom pod nazivom ''EU- izazovi i mogućnosti'' o školovanju i zapošljavanju nakon ulaska u Europsku uniju te korištenju EU fondova u kojoj će uvodničari biti predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) te Poslovnog učilišta PROMOTOR, a pozvani predstavnici Grada, škola, trgovačkih društava, institucija i udruga.

Tribina će se održati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, u srijedu, 9. svibnja u 12 sati. U okviru ovog susreta uručit će se diplome polaznicima edukacije pod nazivom ''Koordinator pripreme i provođenja projekata Europske unije''. Ovu edukaciju pohađali su zaposlenici gradske uprave i trgovačkih društava. Diplome će uručiti gradonačelnik Grada Velike Gorice, g. Dražen Barišić, i tom se prigodom obratiti sudionicima tribine.

U subotu, 12. svibnja 2012. godine na Gradskoj tržnici u Velikoj Gorici bit će podjela promotivnih i edukativnih materijala uz prigodni program plesnih grupa, mažoretkinja i tamburaškog sastava u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

ključne riječi europska unija, zagreb, grad velika gorica, gradska knjižnica, mažoretkinje, tamburaši
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...