Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Samobor
PAO DILER IZ SAMOBORA
U kući držao 'plantažu' s 51 stabljikom marihuane
Uhićeni je travu uzgajao u posebno izrađenoj komori koja je imala i toplinske i ventilacijske uređaje, gnojivo i tegle za cvijeće
slika vijesti

Photo PUZ
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 10.05.2012. 11:49h

Uhićen je 28-godišnjak iz Samoborskog Luga kojeg policija sumnjiči za uzgoj i preprodaju marihuane. Kako se doznaje, na temelju naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici pretražena je kuća 28-godišnjaka, a u njegovu domu u Ulici Strma policija je našla priručno izrađenu komoru s dva odjeljka sa električnim, toplinskim i ventilacijskim uređajima za uzgoj marihuane, kao i druga ''pomagala'', poput gnojiva, tegli za cvijeće, uređaja za mjerenje temperature zraka i tla i slično.

No, ono što su našli u unutar te komore, puno je vrijednije. Naime, u komori je bila zasađena 51 stabljika marihuane, tamo su se nalazile i četiri sušene stabljike te deset grama marihuane pakirano u manje PVC paketiće, jedna vodena lula i plinski pištolj.

Nakon završene krim istrage 28-godišnjak je stavljen u pritvor, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

ključne riječi samobor, diler, velika gorica, navijači, gnojivo, državno odvjetništvo, marihuana, trava, ganđa
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...