SAMOBOR

U kući držao 'plantažu'

s 51 stabljikom marihuane

PAO DILER IZ SAMOBORA

PUZ

Uhićeni je travu uzgajao u posebno izrađenoj komori koja je imala i toplinske i ventilacijske uređaje, gnojivo i tegle za cvijeće

Autor: R.I.

Objavljeno: 10.05.2012. 11:49h

Uhićen je 28-godišnjak iz Samoborskog Luga kojeg policija sumnjiči za uzgoj i preprodaju marihuane. Kako se doznaje, na temelju naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici pretražena je kuća 28-godišnjaka, a u njegovu domu u Ulici Strma policija je našla priručno izrađenu komoru s dva odjeljka sa električnim, toplinskim i ventilacijskim uređajima za uzgoj marihuane, kao i druga ''pomagala'', poput gnojiva, tegli za cvijeće, uređaja za mjerenje temperature zraka i tla i slično.

No, ono što su našli u unutar te komore, puno je vrijednije. Naime, u komori je bila zasađena 51 stabljika marihuane, tamo su se nalazile i četiri sušene stabljike te deset grama marihuane pakirano u manje PVC paketiće, jedna vodena lula i plinski pištolj.

Nakon završene krim istrage 28-godišnjak je stavljen u pritvor, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

KLJUČNI PODACI

  • PAO DILER IZ SAMOBORA
  • U kući držao 'plantažu' s 51 stabljikom marihuane

Autor:

R.I.

10.05.2012.

11:49h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE