Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Zaprešić
SUDJELOVALA I DJECA
U Ivancu održano gradsko vatrogasno natjecanje
Službeno gradsko natjecanje održava se svake četiri godine nakon čega slijedi županijsko natjecanje koje će se ove godine održati u Jaski
slika vijesti

Photo zapresic.hr
Članak

Autor: zapresic.hr
Objavljeno: 28.05.2012. 10:51h

Mjesni odbor Ivanec ove je godine bio domaćin Gradskog vatrogasnog natjecanja. Na njemu pravo nastupa imaju samo ekipe iz Zaprešića, ali su im u goste stigla i prijateljstva društva s kojima su rado odmjerili snage na terenu.

Službeno gradsko natjecanje održava se svake četiri godine, te je ono time i izlučno za županijsko natjecanje, koje se ove godine 30. lipnja održava u Jastrebarskom. Tri prvoplasirane ekipe u Jastrebarskom kvalificirat će se time za Državno vatrogasno natjecanje u Zadru, koje se održava početkom listopada, a nakon toga i na vatrogasnu olimpijadu, koja je idućeg srpnja u Francuskoj.

Na ovogodišnjem natjecanju nastupili su: DVD Ivanec, DVD Kupljenovo, DVD Hruševec Kupljenski, DVD Pojatno i DVD Zaprešić, te gosti iz prijateljskih društava DVD Bistra i DVD Kaštel Gomilica s ekipama djece.

Rezultati:

Dječaci, 6-12 godina:
1.DVD Ivanec
2. DVD Pojatno
3. DVD Zaprešić

Djevojčice: 
1. DVD Ivanec

Muški A:
1. DVD Hruševec Kupljenski
2. DVD Zaprešić
3. DVD Ivanec
4. DVD Zaprešić 2
5. DVD Pojatno
6. DVD Zaprešić 3.

Muški B:
1. DVD Ivanec

Žene A:
1. DVD Zaprešić
2. DVD Ivanec
3. DVD Kupljenovo

ključne riječi Dobrovoljno vatrogasno društvo, dvd ivanec, gradsko vatrogasno natjecanje, dvd pojatno, dvd zaprešić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...