Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Velika Gorica
STREETRACE
Na ulicama Gorice utrkivat će se najbrži auti
Neki od najatraktivnijih i najskupljih automobila na svijetu sudjelovat će u bogatom trodnevnom programu 402 Streetrace utrke
slika vijesti

Photo Press
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 02.05.2012. 13:04h

Brzina, atraktivnost i adrenalinska iskušenja odlike su nadolazećeg vikenda i oktanskog spektakla 402 Streetrace u Velikoj Gorici.

-.-Press-.-
Photo Press  
Neki od najatraktivnijih i najskupljih automobila na svijetu sudjelovat će u bogatom trodnevnom programu koji će se održavati od 4. do 6. svibnja.

Utrke započinju u petak svojevrsnim zagrijavanjem za ono što gledatelje očekuje u subotu i nedjelju.

Osim uživanja u odličnim performansama trkačih automobila, svi posjetitelji 402 Streetrace utrke ovog vikenda mogu postati ponosnim vlasnikom jednog od najboljih svjetskih motora Harley Davidson. Dovoljno je doći i pozorno pratiti utrke.

Poznate face iskušat će se u utrci


Atraktivan trodnevni program uključuje i 402 Expo show, sajam automobilske i prateće industrije organiziran u okviru događaja, 402 Bikerace - utrke motora na 402 metra, Pro Outlaw natjecanje timova i neograničeno modificiranih automobila, zatim Street Shoot Out - samo za tehnički propisno modificirane automobile, odnosno registrirane cestovne automobile.

Novost ove godine je i utrka poznatih koja se održava u subotu u 14.30 sati, a snage će odmjeriti dva tima sastavljena od osoba iz društvenog života Hrvatske.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi streetrace utrka, automobili, auti, bikerace, motori, brzina, hrvatska, outlaw
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...