VELIKA GORICA

Na ulicama Gorice

utrkivat će se najbrži auti

STREETRACE

Press

Neki od najatraktivnijih i najskupljih automobila na svijetu sudjelovat će u bogatom trodnevnom programu 402 Streetrace utrke

Autor: R.I.

Objavljeno: 02.05.2012. 13:04h

Brzina, atraktivnost i adrenalinska iskušenja odlike su nadolazećeg vikenda i oktanskog spektakla 402 Streetrace u Velikoj Gorici.

-.-Press-.-Neki od najatraktivnijih i najskupljih automobila na svijetu sudjelovat će u bogatom trodnevnom programu koji će se održavati od 4. do 6. svibnja.

Utrke započinju u petak svojevrsnim zagrijavanjem za ono što gledatelje očekuje u subotu i nedjelju.

Osim uživanja u odličnim performansama trkačih automobila, svi posjetitelji 402 Streetrace utrke ovog vikenda mogu postati ponosnim vlasnikom jednog od najboljih svjetskih motora Harley Davidson. Dovoljno je doći i pozorno pratiti utrke.

Poznate face iskušat će se u utrci


Atraktivan trodnevni program uključuje i 402 Expo show, sajam automobilske i prateće industrije organiziran u okviru događaja, 402 Bikerace - utrke motora na 402 metra, Pro Outlaw natjecanje timova i neograničeno modificiranih automobila, zatim Street Shoot Out - samo za tehnički propisno modificirane automobile, odnosno registrirane cestovne automobile.

Novost ove godine je i utrka poznatih koja se održava u subotu u 14.30 sati, a snage će odmjeriti dva tima sastavljena od osoba iz društvenog života Hrvatske.

KLJUČNI PODACI

  • STREETRACE
  • Na ulicama Gorice utrkivat će se najbrži auti

Autor:

R.I.

02.05.2012.

13:04h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE