Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Samobor
OD 29.4. DO 1.5.
Na Hvaru se održava 4. Samoborski kup u jedrenju
Pokrovitelji 4. Samobor cupa su Grad Samobor, Samoborski športski savez, Kaleidoskop Samobor i Adriaticsailor
slika vijesti

Photo Samobor.hr
Članak

Autor: Samobor.hr
Objavljeno: 27.04.2012. 15:12h

Od 29. travnja do 1. svibnja održava se 4. Samobor cupu, tradicionalan susret dvaju gradova prijatelja – Samobora i Staroga Grada na Hvaru.

U subotu ujutro, 28. travnja, sudionici regate iz Samobora kreću put Kaštela, a sljedećeg dana, u nedjelju, 29. travnja regata starta u 10 sati prema Starom Gradu. Uvečer je planirano i tradicionalno druženje u organizaciji Staroga Grada.

Ponedjeljak je rezerviran za slobodno jedrenje po hvarskom akvatoriju, a navečer se održava Samoborska večer, uz samoborske specijalitete i kotlovinu.

Start druge regate je u utorak, 1. svibnja, iz Staroga Grada prema Kaštelima, a istog dana planiran je i povratak u Samobor.

Pokrovitelji 4. Samobor cupa su Grad Samobor, Samoborski športski savez, Kaleidoskop Samobor, Adriaticsailor, a medijski pokrovitelji Glasnik Samobora i Svete Nedelje, Radio Samobor i Crosail.

Detaljan program potražite na internet stranici Jediličarskog kluba Samobor www.jks.hr.

ključne riječi samobor, kaštela, stari grad, samoborski športski savez, radio samobor, radio samobor
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...