Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Velika Gorica
DAN MLADIH U GORICI
Mladi svoje dane slave radnim akcijama i izložbama
Početak manifestacije je u petak 11. svibnja u Centru za odgoj i obrazovanje gdje Savjet mladih uređuje igralište spomenute ustanove
slika vijesti

Photo Gorica.hr
Članak

Autor: Gorica.hr
Objavljeno: 08.05.2012. 12:40h

Savjet mladih i Dječje vijeće Grada Velike Gorice ove godine zajedno organiziraju Dane mladih u Velikoj Gorici. Početak manifestacije je u petak 11. svibnja 2012. u Centru za odgoj i obrazovanje gdje Savjet mladih u suradnji s Dječjim gradskim vijećem i Udrugom navijača Šljakeri uređuje igralište spomenute obrazovne ustanove kojoj će se donirati i određeni novi sportski rekviziti.

Akcija završava revijalnom utakmicom između Savjeta mladih i Dječjeg gradskog vijeća. Početak događanja je u 10,30 sati u Zagrebačkoj 90.

Subota pak ima kulturni predznak jer će u Pučkom otvorenom učilišti biti otvorena izložba člana Savjeta mladih, Danijela Deverića ''Putopisno stvaralaštvo u olovci''.

Riječ je o izložbi kojom nam umjetnik predstavlja razne motive koji su mu upali u oči i zadivili ga tijekom prethodnih godina dok je imao priliku putovati hravtskim krajevima. Otvorenje izložbe predviđeno je za 19,30 sati.

Cjelokupni program ovogodišnjih Dana mladih završava u Klubu 100 gdje u 22 sata počinje koncert grupe Louise band i DJ-a Miss Iconic.

ključne riječi savjet mladih, dan mladih, velika gorica, radna akcija, uređenje parka, uređenje igrališta
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...