SAMOBOR

Ljetni Odmorko nudi

kupanje, tenis i teretanu

ZA SVE UČENIKE

Tina Črnko

Osnovnoškolci će u sklopu programa Odmorko moći svakodnevno uživati u ljetnim radostima na bazenima Vugrinščak, od 10 do 14 sati

Autor: Samobor.hr

Objavljeno: 14.06.2012. 11:59h

Školski športski savez Samobora i Svete Nedelje i ove godine od 18. lipnja do 1. rujna 2012. godine organizira sportske i rekreativne aktivnosti za sve učenike osnovnih škola.

Osnovnoškolci će u sklopu programa Odmorko moći svakodnevno uživati u ljetnim radostima na bazenima Vugrinščak, od 10 do 14 sati, uz predočenje iskaznice za čiju će izradu biti potrebno izdvojiti 20 kuna.

Tenis klub Bojan svoja vrata osnovnoškolcima otvara ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 10 sati, dok je fitness klub Samobor omogućio svakodnevno korištenje teretane po već poznatim pravilima, uz predočenje iskaznice ŠŠD svojih škola.

Prijave za sudjelovanje u Sportskim igrama mladih, također u sklopu Ljetnog odmorka, moguće su na internet stranici www.igremladih.org do 18.6.

Za navedene je aktivnosti osiguran stručni nadzor koji će obavljati studenti kineziološkog fakulteta te nastavnici i profesori tjelesne i zdravstvene kulture

KLJUČNI PODACI

  • ZA SVE UČENIKE
  • Ljetni Odmorko nudi kupanje, tenis i teretanu

Autor:

Samobor.hr

14.06.2012.

11:59h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE