Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Ivanić Grad
NOVI ČLANOVI
Javor Bojan Leš novi predsjednik HDZ-a Ivanić Grad
Između dva kandidata, Željka Brezovečkog i Javora Bojana Leša, s većinom glasova, odnosno s 30 glasova više, pobijedio je Leš
slika vijesti

Photo Press
Članak

Autor: Jasenka Okroša
Objavljeno: 27.03.2012. 13:05h

U Ivanić Gradu su provedeni unutarstranački izbori u HDZ-u. Pravo glasa imali su svi članovi stranke prisutni na Izbornoj skupštini te je tako izabrano novo vodstvo stranke. Uz nove ljude u Gradskom odboru HDZ-a, izabran je i novi predsjednik stranke.

Između dva kandidata, Željka Brezovečkog i Javora Bojana Leša, s većinom glasova, odnosno s 30 glasova više, pobijedio je Leš i postao novi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Ivanić Grad.

- Cijela GO HDZ-a Ivanić Grad pobrinut će se da se stvari u gradu napokon promijene nabolje u krosti građana – kazao je Leš nakon imenovanja. Izboru u HDZ-u prisustvovali su i predstavnici ostalih političkih stranaka u gradu.

ključne riječi ivanić grad, izbori, hdz, politika, javor bojan leš, željko brezovački, gradska organizacija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...