Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Zaprešić
NE ZNA SE GDJE SU SPAVALE
Iris i Petra Galić pronađene 10 km od Zaprešića
Djevojčice su nađene dok su hodale cestom u mjestu Marija Magdalena, udaljenom oko 10 km od parka gdje su zadnji put viđene
slika vijesti

Photo Nestali.hr
Članak

Autor: M.J.
Objavljeno: 03.04.2012. 15:46h

Djevojčice Petra (12) i Iris (10) Galić iz Zaprešića pronađene su u mjestu Marija Magdalena, desetak kilometara od mjesta gdje su zadnji put viđene, potvrdila je policija.

Trenutno nije poznato kako su sestre tamo dospjele, kao ni gdje su provele noć. U trenutku kad su pronađene hodale su uz cestu.

Podsjetimo, sestre Iris i Petra Galić nestale su u ponedjeljak u Zaprešiću, a zadnji put su bile viđene u ponedjeljak između 16 i 17 sati u parku u Ulici Mirka Ožegovića u Zaprešiću.

Policija je potvrdila kako je prijavu o nestanku djevojčica podnio njihov otac u ponedjeljak oko 21 sat i od tada se za njima intenzivno tragalo.  Na terenu su ih tražili brojni policajci pa su za Petrom i Iris tragali i pripadnici temeljne te intervente policije.

U pretrazi terena sudjelovali su i specijalno obučeni policijski psi tragači, a intenzivno se pretraživalo i šire područje Zaprešića te okolica, gdje su sestre u konačnici i pronađene.  

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi zaprešić, iris galić, petra galić, policija, nestali.hr, zagrebačka policija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...