ZAPREŠIĆ

Iris i Petra Galić

pronađene 10 km od Zaprešića

NE ZNA SE GDJE SU SPAVALE

Nestali.hr

Djevojčice su nađene dok su hodale cestom u mjestu Marija Magdalena, udaljenom oko 10 km od parka gdje su zadnji put viđene

Autor: M.J.

Objavljeno: 03.04.2012. 15:46h

Djevojčice Petra (12) i Iris (10) Galić iz Zaprešića pronađene su u mjestu Marija Magdalena, desetak kilometara od mjesta gdje su zadnji put viđene, potvrdila je policija.

Trenutno nije poznato kako su sestre tamo dospjele, kao ni gdje su provele noć. U trenutku kad su pronađene hodale su uz cestu.

Podsjetimo, sestre Iris i Petra Galić nestale su u ponedjeljak u Zaprešiću, a zadnji put su bile viđene u ponedjeljak između 16 i 17 sati u parku u Ulici Mirka Ožegovića u Zaprešiću.

Policija je potvrdila kako je prijavu o nestanku djevojčica podnio njihov otac u ponedjeljak oko 21 sat i od tada se za njima intenzivno tragalo.  Na terenu su ih tražili brojni policajci pa su za Petrom i Iris tragali i pripadnici temeljne te intervente policije.

U pretrazi terena sudjelovali su i specijalno obučeni policijski psi tragači, a intenzivno se pretraživalo i šire područje Zaprešića te okolica, gdje su sestre u konačnici i pronađene.  

KLJUČNI PODACI

  • NE ZNA SE GDJE SU SPAVALE
  • Iris i Petra Galić pronađene 10 km od Zaprešića

Autor:

M.J.

03.04.2012.

15:46h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE