JASTREBARSKO

Gradonačelnik Senja

obišao jastrebarski deponij

RAZGOVOR O AKTUALNIM TEMAMA

jastrebarsko.hr

Gradonačelnici su izmijenili iskustva, a posebno je bilo govora o iskustvima Jaske u rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada

Autor:: Jastrebarsko.hr

Objavljeno: 06.07.2012. 16:28h

Obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel u petak je primio gradonačelnika grada Senja Darka Nekića.

-.-jastrebarsko.hr-.-Gradonačelnik Senja Darko Nekić posjetio je obnašatelja dužnosti gradonačelnika Zvonimira Novosela u Gradskoj upravi. Tom prilikom razgovaralo se o aktualnim temama i događajima u našem gradu i gradu Senju.

Gradonačelnici su izmijenili iskustva o lokalnim samoupravama kojima su na čelu, a posebno je bilo govora o iskustvima Jaske u rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada budući da je namjera grada Senja, po uzoru na Jastrebarsko, rješiti problem s odlagalištem otpada.

Nakon prijema, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, direktor Voda i Cesta Jastrebarsko Mario Brnabić te gradonačelnik Senja Darko Nekić zajednički su obišli jaskansku deponiju otpada Božićka koja je u 2011. godini zatvorena i uređena, a posjetili su i poznatu Plešivičku vinsku cestu.

-.-jastrebarsko.hr-.-Prilikom posjeta Jastrebarskom inicirala se i ideja o bratimljenju grada Senja i Jastrebarskog.

-Čast mi je i zadovoljstvo susresti se s gradonačelnikom grada Senja. Posebno me veseli činjenica što su kolege iz susjednih gradova prepoznali naš trud i rad u Jastrebarskom po pitanju zbrinjavanja otpada, ali i drugih sličnih pitanja s kojima se svaki grad susreće. Također, bratimljenje Jaske i Senja poticajni je prijedlog kojmi će se unaprijediti već dobro uređeni međusobni odnosi, postići će se razmjena iskustava među građanima, kao i mogućnost sudjelovanja u različitim akcijama i manifestacijama obaju gradova stoga podržavam tu ideju i nadam se da ćemo je uskoro i realizirati - rekao je Novosel.

KLJUČNI PODACI

  • RAZGOVOR O AKTUALNIM TEMAMA
  • Gradonačelnik Senja obišao jastrebarski deponij

Autor:

Jastrebarsko.hr

06.07.2012.

16:28h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE