Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Jastrebarsko
RAZGOVOR O AKTUALNIM TEMAMA
Gradonačelnik Senja obišao jastrebarski deponij
Gradonačelnici su izmijenili iskustva, a posebno je bilo govora o iskustvima Jaske u rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada
slika vijesti

Photo jastrebarsko.hr
Članak

Autor: Jastrebarsko.hr
Objavljeno: 06.07.2012. 16:28h

Obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel u petak je primio gradonačelnika grada Senja Darka Nekića.

-.-jastrebarsko.hr-.-
Photo jastrebarsko.hr  
Gradonačelnik Senja Darko Nekić posjetio je obnašatelja dužnosti gradonačelnika Zvonimira Novosela u Gradskoj upravi. Tom prilikom razgovaralo se o aktualnim temama i događajima u našem gradu i gradu Senju.

Gradonačelnici su izmijenili iskustva o lokalnim samoupravama kojima su na čelu, a posebno je bilo govora o iskustvima Jaske u rješavanju pitanja zbrinjavanja otpada budući da je namjera grada Senja, po uzoru na Jastrebarsko, rješiti problem s odlagalištem otpada.

Nakon prijema, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, direktor Voda i Cesta Jastrebarsko Mario Brnabić te gradonačelnik Senja Darko Nekić zajednički su obišli jaskansku deponiju otpada Božićka koja je u 2011. godini zatvorena i uređena, a posjetili su i poznatu Plešivičku vinsku cestu.

-.-jastrebarsko.hr-.-
Photo jastrebarsko.hr  
Prilikom posjeta Jastrebarskom inicirala se i ideja o bratimljenju grada Senja i Jastrebarskog.

-Čast mi je i zadovoljstvo susresti se s gradonačelnikom grada Senja. Posebno me veseli činjenica što su kolege iz susjednih gradova prepoznali naš trud i rad u Jastrebarskom po pitanju zbrinjavanja otpada, ali i drugih sličnih pitanja s kojima se svaki grad susreće. Također, bratimljenje Jaske i Senja poticajni je prijedlog kojmi će se unaprijediti već dobro uređeni međusobni odnosi, postići će se razmjena iskustava među građanima, kao i mogućnost sudjelovanja u različitim akcijama i manifestacijama obaju gradova stoga podržavam tu ideju i nadam se da ćemo je uskoro i realizirati - rekao je Novosel.

ključne riječi jastrebarsko, Obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel, darko nekić, senj
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...