Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Samobor
POLICIJA JE TRAŽI
Gabrijela Moharić treći put je pobjegla od kuće?
Maloljetna djevojka nestala je još 20. travnja u 7 sati i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala bijele tajice i crvenu trenirku
slika vijesti

Photo Nestali.hr
Članak

Autor: M.J.
Objavljeno: 23.04.2012. 15:49h

Gabrijela Moharić, učenica Srednje medicinske škole, za kojom se prošle godine u dva navrata intenzivno tragalo više od mjesec i pol dana, ponovno je nestala. Naime, na stranici Nestali.hr objavljeno je kako je djevojka od kuće otišla 20. travnja u 7 sati i od tada joj se gubi svaki trag.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Djevojka je od kuće dolazila u više navrata, a prošli put su za njoj tragali i njeni prijatelji lijepeći njene fotografije po gradu Zagrebu, odnosno u gradovima Zagrebačke županije.

Djevojka je prvi puta od kuće pobjegla s dečkom u kolovozu 2011. godine, a pronađena je u Zadru kada je uhvaćena u krađi u jednoj trgovini. Bila je kod kuće manje mjesec dana kada je opet nestala.

Potraga za njom trajala je gotovo dva mjeseca, odnosno do 25. listopada kada je djevojka oko 22 sata nazvala svoje roditelje i rekla da bi se htjela vratiti kući.

Roditelji su otišli po nju, a o razlozima djevojčina bijega nikada nisu pričali u medijima.

No, sada je Gabrijela ponovno nestala, a za njom se intenzivno traga od 20. travnja. Gabrijela Moharić visoka je 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu i kestenjaste oči.

U trenutku nestanka ova Samoborka na sebi je imala bijele tajice, rozu majicu i gornji dio crvene trenirke.

Policija moli sve koji imaju ikakvih saznanja o kretanju 17-godišnjakinje neka to jave na broj telefona 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi gabrijela moharić, nestali, samobor, srednja medicinska škola, samoborka, nestali.hr
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...