Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Velika Gorica
I POSJETITELJI NEZADOVOLJNI
FOTO: Slab odaziv vozača na 402 Street Race
Mate Rimac, mladi inovator, na stazu ZTZ-a ove je godine došao s dva autobila na električni pogon. Riječ je o BMW-u M3 i Opel Speedsteru
slika vijesti

Photo Sarah Srdar
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 07.05.2012. 11:24h

U Velikoj Gorici se proteklog vikenda održao dugonajavljivani oktanski spektakl, 402 Street Race. Međutim, zaljubljenici u brzine i limene ljubimce, sudeći prema komentarima, nisu bili zadovoljni kao prijašnjih godina.

-.-Sarah Srdar-.-
Photo Sarah Srdar  
- Stigli smo iz Karlovca, no očekivali smo puno više. Nije bilo „nabrijanih“ automobila kao prije recesije. U jednoj se klasi nekoć utrkivalo i po 50 automobila, dok ih je sad, konkretno u klasi 16, bilo tek sedam – rekao je Mario, jedan od posjetitelja. Iz Karlovca je stigao s dvojicom prijatelja, a iako su namjeravali ostati cijeli dan, već oko 16 sati u subotu krenuli su svojim kućama.

Pažnju su privlačili izloženi automobili, posebice oni na električnu energiju. Publika ih je zainteresirano razgledavala, a vlasniku Mati Rimcu su postavljali pitanja o uštedama s obzirom da je, unatoč poskupljenjima koja potresaju Hrvatsku, struja još uvijek jeftinija od goriva.

Na velikogoričkoj stazi ZTZ-a utrke su se održavale i u nedjelju, no najveću pozornost muškog djela publike, plijenile su oskudno odjevene hostese koje su prale automobile. DJ je cijelo vrijeme zagrijavao atmosferu, a prave fanove brzina ni vjetar nije otjerao s piste.

>>> FOTOGRAFIJE S 402 STREET RACE-A POGLEDAJTE OVDJE <<<

ključne riječi 402 street race, velika gorica, ztz, automobili, mate rimac, utrke, oktanski spektakl, hostese, klasa 16
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...