VELIKA GORICA

FOTO: Slab odaziv

vozača na 402 Street Race

I POSJETITELJI NEZADOVOLJNI

Sarah Srdar

Mate Rimac, mladi inovator, na stazu ZTZ-a ove je godine došao s dva autobila na električni pogon. Riječ je o BMW-u M3 i Opel Speedsteru

Autor:: Sarah Srdar

Objavljeno: 07.05.2012. 11:24h

U Velikoj Gorici se proteklog vikenda održao dugonajavljivani oktanski spektakl, 402 Street Race. Međutim, zaljubljenici u brzine i limene ljubimce, sudeći prema komentarima, nisu bili zadovoljni kao prijašnjih godina.

-.-Sarah Srdar-.-- Stigli smo iz Karlovca, no očekivali smo puno više. Nije bilo „nabrijanih“ automobila kao prije recesije. U jednoj se klasi nekoć utrkivalo i po 50 automobila, dok ih je sad, konkretno u klasi 16, bilo tek sedam – rekao je Mario, jedan od posjetitelja. Iz Karlovca je stigao s dvojicom prijatelja, a iako su namjeravali ostati cijeli dan, već oko 16 sati u subotu krenuli su svojim kućama.

Pažnju su privlačili izloženi automobili, posebice oni na električnu energiju. Publika ih je zainteresirano razgledavala, a vlasniku Mati Rimcu su postavljali pitanja o uštedama s obzirom da je, unatoč poskupljenjima koja potresaju Hrvatsku, struja još uvijek jeftinija od goriva.

Na velikogoričkoj stazi ZTZ-a utrke su se održavale i u nedjelju, no najveću pozornost muškog djela publike, plijenile su oskudno odjevene hostese koje su prale automobile. DJ je cijelo vrijeme zagrijavao atmosferu, a prave fanove brzina ni vjetar nije otjerao s piste.

>>> FOTOGRAFIJE S 402 STREET RACE-A POGLEDAJTE OVDJE <<<

KLJUČNI PODACI

  • I POSJETITELJI NEZADOVOLJNI
  • FOTO: Slab odaziv vozača na 402 Street Race

Autor:

Sarah Srdar

07.05.2012.

11:24h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE