Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Jastrebarsko
ODLUKA ŽUPANA
Elementarna nepogoda u Jastrebarskom i općini Orle
Općinsko i Županijsko povjerenstvo procijenit će štetu i dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elemetarnih nepogoda
slika vijesti

Photo www.jasko.info
Članak

Tekst: R.I.
Objavljeno: 16.04.2012. 10:09h

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje Grada Jastrebarskog i Općine Orle nastalu u razdoblju od 8. do 10. travnja 2012. godine, uslijed niskih jutarnjih temperaturi (mraza) koje su prouzročile štete na poljoprivrednim kulturama.

Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, Gradsko, Općinsko i Županijsko povjerenstvo, izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Inače, župan Kožić u petak 13. travnja proglasio je elementarnu nepogodu i za područje Grada Velike Gorice nastalu također uslijed niskih jutarnjih temperatura.

ključne riječi jastrerbarsko, orle, zagrebačka županija, stjepan kožić, elementarna nepogoda, poljoprivredne kulture
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...