DUGO SELO

Dugoselska ispostava

HZZ-a zaposlila 25 osoba

PRIMLJENI U RADNI ODNOS

dugoselo.hr

Sredstva za plaće i troškove prijevoza osigurao je Hrvatski zavod za zapošljavanje, a zaposlene su osobe koje su godinu dana na 'birou'

Autor: dugoselo.hr

Objavljeno: 29.05.2012. 16:17h

Od početka svibnja na području grada Dugog Sela u tijeku su javni radovi na kojima je u radni odnos na tri mjeseca primljeno 25-ero nezaposlenih osoba s područja grada, a koji su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostava Dugo Selo duže od godinu dana.

Od tog broja deset osoba zaposleno je na projektu dugoselske ekološke udruge ''Dugoselski cvijet'' zaštite i očuvanje prirode školskih i predškolskih ustanova. Petero radi u Osnovnoj školi Josipa Zorića, dvoje je uključeno u uređenje zelenih površina Osnovne škole Stjepana Radića iz Božjakovine, a troje radi na uređenja okoliša Dječjeg vrtića Dugo Selo.

Također dvije osobe zaposlene su u Nogometnom klubu Dugo Selo, troje u Udruzi ADHD i ja, a desetero nezaposlenih žena iznad 40 godina, niže stručne spreme koje su prema profilu HZZ-a teško zapošljive, sljedeća će tri mjeseca raditi će kao ispomoć u domovima za starije i nemoćne na području grada, a u sklopu projekta novoosnovane udruge VITAE iz Dugog Sela. Sredstva za plaće i troškove prijevoza osigurao je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

KLJUČNI PODACI

  • PRIMLJENI U RADNI ODNOS
  • Dugoselska ispostava HZZ-a zaposlila 25 osoba

Autor:

dugoselo.hr

29.05.2012.

16:17h


ŽUPANIJA, NAJČITANIJE