Trenutna pozicija: Naslovnica>Županija>Dugo Selo
PRIMLJENI U RADNI ODNOS
Dugoselska ispostava HZZ-a zaposlila 25 osoba
Sredstva za plaće i troškove prijevoza osigurao je Hrvatski zavod za zapošljavanje, a zaposlene su osobe koje su godinu dana na 'birou'
slika vijesti

Photo dugoselo.hr
Članak

Autor: dugoselo.hr
Objavljeno: 29.05.2012. 16:17h

Od početka svibnja na području grada Dugog Sela u tijeku su javni radovi na kojima je u radni odnos na tri mjeseca primljeno 25-ero nezaposlenih osoba s područja grada, a koji su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostava Dugo Selo duže od godinu dana.

Od tog broja deset osoba zaposleno je na projektu dugoselske ekološke udruge ''Dugoselski cvijet'' zaštite i očuvanje prirode školskih i predškolskih ustanova. Petero radi u Osnovnoj školi Josipa Zorića, dvoje je uključeno u uređenje zelenih površina Osnovne škole Stjepana Radića iz Božjakovine, a troje radi na uređenja okoliša Dječjeg vrtića Dugo Selo.

Također dvije osobe zaposlene su u Nogometnom klubu Dugo Selo, troje u Udruzi ADHD i ja, a desetero nezaposlenih žena iznad 40 godina, niže stručne spreme koje su prema profilu HZZ-a teško zapošljive, sljedeća će tri mjeseca raditi će kao ispomoć u domovima za starije i nemoćne na području grada, a u sklopu projekta novoosnovane udruge VITAE iz Dugog Sela. Sredstva za plaće i troškove prijevoza osigurao je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi javi radovi, teško zaposljive osobe, dugo selo
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...