Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
DERBI ZAČELJA
Zagreb i Rijeka žele svoju prvu pobjedu u HNL-u
Zagreb i Rijeka nisu u lagodnoj situaciji uoči međusobnog dvoboja jer ni jedna od ovih momčadi zasad nema pobjedu u prvoj HNL
slika vijesti

Photo Ranko Suvar / CROPIX
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 03.08.2012. 12:32h

Iako su mnogi očekivali da bi susret Zagreba i Rijeke u trećem kolu prve HNL mogao biti dvoboj gornjeg doma na ljestvici, na Kranjčevićevoj ćemo večeras gledati serbi zaleđa. Naime, u prva dva kola ova dva kluba zajedno su skupila tek jedan bod i to gosti s Kantride na svom stadionu protiv Zadra.

U prvom kolu Riječani su gostovali kod Splita u Parku mladeži gdje su poraženi od domaće momčadi. Svi su očekivali da će Fiumani furiozno krenuti u ligu, ali očito će trebati vremena da se sve u momčadi posloži, a sve više toga je svjestan i trener Elvis Scorija.

S druge strane, Zagreb traži svoje prve bodove u novonastaloj Ligi 12. Prije početka sezone iz ulice pjesnika su najavljivali da će se boriti za Europu, ali realnost je puno drugačija. U prvom kolu Lokomotiva je protutanjala kroz Kranjčevićevu, dok su u drugom kolu poraženi od Osijeka.

Zasada na kontu postignutih golova Pjesnici imaju nulu i, ako misle doći do bodova u ovoj utakmici, napadači će morati proraditi.

- U ovakvim utakmicama igrači pokazuju svoj karakter i baš u ovakvim utakmicama dolazi do izražaja koliko je igračima stalo do kluba i njegove tradicije - kazao je trener Besek.

Besek je svjestan da njegova momčad može i mora bolje, a hoće li to uspjeti, vidjet ćemo u petak u 20 sati kada je na rasporedu utakmica Zagreba i Rijeke.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi nk zagreb, rijeka, dražen besek, park mladeži
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...