Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
ZA LUDOGORETS
Vrbanović: Razmišljamo o ulaznicama za jednu kunu
I ove godine razmišljamo da stavimo popularne cijene ulaznica te da omogućimo našim navijačima da nas dođu gledati, kazao je Vrbanović
slika vijesti

Photo Damir Krajac / CROPIX
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 28.06.2012. 15:26h

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv bugarskog Ludogoretsa, a ako se sjetimo prošle godine, Dinamo je u istom pretkolu ulaznice prodavao za jednu kunu. Povodom toga smo porazgovarali s Damirom Vrbanovićem, direktorom Dinama, da vidimo razmišlja li se o istom potezu i ove godine.

- Sjećamo se da smo prošle godine imali izuzetno dobru atmosferu i pun stadion tako da i ove godine razmišljamo da stavimo popularne cijene ulaznica te da omogućimo našim navijačima da nas dođu gledati. Ipak, konačni sud o cijenama još nismo donijeli - kazao nam je Damir Vrbanović.

Navodno bi cijena za sve tribine osim za zapad bile po kunu, dok bi zapad koštao 10 kuna.

Prošle godine iz Dinama su ovaj potez opravdavali time da žele da ljudi vide obnovljeni Maksimir, a ove godine očito samo žele napuniti tribine na taj način.

Također se možemo prisjetiti da su cijene ulaznica drastično skočile kad je Dinamo ušao u Ligu prvaka te se tako paket za zapadnu tribinu mogao kupiti po 1200 kuna, za istok po 800 kuna, dok su jug i sjever koštalo 600 kuna. 

 

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi dinamo, liga prvaka, ludogorets, damir vrbanović
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...