POMOGLI AKCIJU
`Smetlari`iz Cedevite zabijali koševe papirom
Uvijek potpomažemo ovakve akcije i na ovaj način želimo promijeniti svijest građana, rekao nam je igrač Cedevite Miro Bilan
slika vijesti

Photo PrtScr Jabuka TV
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 11.04.2012. 15:49h

Svijest građana grada Zagreba, kad je razdvajanje otpada u pitanju, nije baš najbolja. Zbog toga su na odlagalištu Jankuševac ove srijede gostovali igrači Cedevite koji su na taj način željeli podići svijest građana oko razdvajanja otpada.

-.-PrtScr Jabuka TV-.-
Photo PrtScr Jabuka TV  
- Prvi kontejner na ovom području napravljen je u Zagrebu, prvo reciklažno dvorište napravljeno je u Zagrebu, prvi reciklažni otog je napravljen u Zagrebu. Nadam se da naši stanovnici znaju to, ali ostaje pitanje zašto još uvijek ponekad papir bacimo u koš za smeće umjesto u plavi kontejner - kazao nam je Zlatko Milanović, voditelj podružnice ZGOS.

Baš zbog toga, kako je i sam Milanović rekao, pozvali su igrače Cedevite da pokažu kako je moguće otpad razdvajati i da to nije nikakav problem.

- Došli smo podržati ovu akciju jer uvijek ovakve akcije podržavamo. Mi čak i u svlačionicama odlažemo otpade u posebne koševe. Plastiku gdje joj je mjesto, ali i papir gdje mu je mjesto, tako da su nas pozvali i ovdje da podržimo ovu akciju - kazao nam je igrač Cedevite Miro Bilan.

Tomislav Petrović za Cedevitu zabija koševe, ali i smeće uvijek ubacuje u koševe koji su namijeni za određeni otpad.

- Došli smo ovdje da podignemo svijest građana oko otpada. Evo, mi smo ubacivali papir u kontejnere za smeće, a nadamo se da će i građani krenuti tim smjerom - kazao nam je Petrović.


Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi cedevita, smeće, miro bilan, tomislav petrović
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...