IZVAN SPORTSKIH BORILIŠTA

`Smetlari`iz Cedevite

zabijali koševe papirom

POMOGLI AKCIJU

PrtScr Jabuka TV

Uvijek potpomažemo ovakve akcije i na ovaj način želimo promijeniti svijest građana, rekao nam je igrač Cedevite Miro Bilan

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš

Objavljeno: 11.04.2012. 15:49h

Svijest građana grada Zagreba, kad je razdvajanje otpada u pitanju, nije baš najbolja. Zbog toga su na odlagalištu Jankuševac ove srijede gostovali igrači Cedevite koji su na taj način željeli podići svijest građana oko razdvajanja otpada.

-.-PrtScr Jabuka TV-.-- Prvi kontejner na ovom području napravljen je u Zagrebu, prvo reciklažno dvorište napravljeno je u Zagrebu, prvi reciklažni otog je napravljen u Zagrebu. Nadam se da naši stanovnici znaju to, ali ostaje pitanje zašto još uvijek ponekad papir bacimo u koš za smeće umjesto u plavi kontejner - kazao nam je Zlatko Milanović, voditelj podružnice ZGOS.

Baš zbog toga, kako je i sam Milanović rekao, pozvali su igrače Cedevite da pokažu kako je moguće otpad razdvajati i da to nije nikakav problem.

- Došli smo podržati ovu akciju jer uvijek ovakve akcije podržavamo. Mi čak i u svlačionicama odlažemo otpade u posebne koševe. Plastiku gdje joj je mjesto, ali i papir gdje mu je mjesto, tako da su nas pozvali i ovdje da podržimo ovu akciju - kazao nam je igrač Cedevite Miro Bilan.

Tomislav Petrović za Cedevitu zabija koševe, ali i smeće uvijek ubacuje u koševe koji su namijeni za određeni otpad.

- Došli smo ovdje da podignemo svijest građana oko otpada. Evo, mi smo ubacivali papir u kontejnere za smeće, a nadamo se da će i građani krenuti tim smjerom - kazao nam je Petrović.


KLJUČNI PODACI

  • POMOGLI AKCIJU
  • `Smetlari`iz Cedevite zabijali koševe papirom

Autor:

Valentina Jarnjak Glavaš

11.04.2012.

15:49h


SPORT, NAJČITANIJE