Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Ostali sportovi
NA SREDIŠĆU
SK Novi Zagreb organizira dane otvorenih vrata
Softball klub Novi Zagreb na trenima u Središću organizira dane otvorenih vrata, a svi ljubitelji dobre zabava su dobrodošli
slika vijesti
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 07.05.2012. 15:07h

Iako je softball sport koji je relativno poznat u svijetu, u Hrvatskoj nažalost to nije slučaj. U prilog tome ide i činjenica da niti u jednom drugom gradu ne postoji klub koji se bavi ovim sportom. Zbog toga su igračice softball kluba Novi Zagreb odlučile organizirati dane otvorenih vrata gdje ljude žele upoznati s ovim sportom.
- Ovo je četvrta godina da organiziramo ovu manifestaciju gdje organiziramo prikupljanje sredstava za naš klub. Također, svim građanima i prolaznicima omogućujemo da igraju softball - govori nam predsjednica softball kluba Novi Zagreb.  

Svim onima kojima se svidi ova za nas egzotična igra, moći će se i upisati u klub. I to je jedan od ciljeva manifestacije, privući mlade da se bave softballom.

- Svi koji se žele upisati u klub to će moći napraviti na Središću. Bit će postavljeni štandovi, djeca će moći odigrati cijelu utakmicu, naučiti pravila i ako im se svidi moći će se i upisati. Ukoliko to naprave dobit će sve informacije o treninzima i ostalome - kazala nam je Devald.


 

Vezani članci:
Slične teme: SOFTBALLNOVI ZAGREBSPORT
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi softball, novi zagreb, sport
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...