OSTALI SPORTOVI

SK Novi Zagreb organizira

dane otvorenih vrata

NA SREDIŠĆU

Softball klub Novi Zagreb na trenima u Središću organizira dane otvorenih vrata, a svi ljubitelji dobre zabava su dobrodošli

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš

Objavljeno: 07.05.2012. 15:07h

Iako je softball sport koji je relativno poznat u svijetu, u Hrvatskoj nažalost to nije slučaj. U prilog tome ide i činjenica da niti u jednom drugom gradu ne postoji klub koji se bavi ovim sportom. Zbog toga su igračice softball kluba Novi Zagreb odlučile organizirati dane otvorenih vrata gdje ljude žele upoznati s ovim sportom.
- Ovo je četvrta godina da organiziramo ovu manifestaciju gdje organiziramo prikupljanje sredstava za naš klub. Također, svim građanima i prolaznicima omogućujemo da igraju softball - govori nam predsjednica softball kluba Novi Zagreb.  

Svim onima kojima se svidi ova za nas egzotična igra, moći će se i upisati u klub. I to je jedan od ciljeva manifestacije, privući mlade da se bave softballom.

- Svi koji se žele upisati u klub to će moći napraviti na Središću. Bit će postavljeni štandovi, djeca će moći odigrati cijelu utakmicu, naučiti pravila i ako im se svidi moći će se i upisati. Ukoliko to naprave dobit će sve informacije o treninzima i ostalome - kazala nam je Devald.


 

KLJUČNI PODACI

  • NA SREDIŠĆU
  • SK Novi Zagreb organizira dane otvorenih vrata

Autor:

Valentina Jarnjak Glavaš

07.05.2012.

15:07h


SPORT, NAJČITANIJE