Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
CONNECT I ZAPREŠIĆ BOYS
Saznajte kako je nastala himna reprezentacije
Brižni otac, suprug, radnik poznate pivovare i stihoklepac, koji se odaziva na ime Marko, u svoja četiri zida kroji himne reprezentacije
slika vijesti
zaprešić boysi
Članak

Autor: M.P.
Objavljeno: 08.06.2012. 13:40h

Uoči europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, istražili smo kako su nastali hitovi "Samo je jedno" i "U porazu i pobjedi".

Glavni i odgovorni za ove hitove definitivno su Bojan Šalamon – Shalla, član poznate grupe Connect, kao i Zaprešićanec Marko Novosel, inače zagriženi navijač hrvatske reprezentacije i Dinama koji je zajedno s mlađim bratom pokrenuo Zaprešić Boyse.

Ovaj brižni otac, suprug, radnik poznate pivovare i stihoklepac, koji se odaziva na ime Marko, u svoja četiri zida kroji himne reprezentacije.

Do sada je napisao pjesme Samo je jedno, Arena Paklena, U porazu i pobjedi, Igraj samo, Srce vatreno kao i pjesmu 'Duša grada moga posvećenu njegovom rodnom Zagrebu.

No, više o njima kao i o samim hitovima saznajte večeras u 20:05 u emisiji TV Bujica, samo na Jabuci TV.

ključne riječi zaprešić boys, euro 2012, connect, samo je jedno, u porazu i pobjedi, jabuka tv, tv bujica
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...