RUKOMET

Rukometaši Zagreba

se plasirali u četvrtfinale LP

METALURG BEZ ŠANSI

Nenad Dugi / Cropix

Bili smo u uzvratu na visini zadatka, obrana je ta koja nam je donijela prolaz u sljedeću rundu, kazao je Ivica Obrvan nakon utakmice

Tekst:: A.P.

Objavljeno: 25.03.2012. 10:34h

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb ostvarili su veliki uspjeh plasmanom među osam najboljih europskih momčadi ove sezone. Naši rukometaši su zasluženo u drugoj utakmici nadvisili Metalurg sa rezultatom 26:21 (u prvoj utakmici odigranoj u Skopju prije tjedan dana bilo je 18:19).

U odličnoj atmosferi pred više od 10000 navijača Zagreb je od početka nametnuo svoju igru, te preuzeo vodstvo i držao utakmicu pod kontrolom cijelo vrijeme. Zagreb je tako zaluženo u četvrtfinale najelitnijeg europskog klupskog natjecanja gdje će u utorak u Beću saznati svog slijedećeg protivnika.

Iako je Metalurg držao priključak skoro cijelu utakmicu u posljednjih 10 minuta igrači Ivice Obrvana dodali su glas i otišli na nedostižnih pet razlike.

- Obrana je u prvoj utakmici bila vrhunska, najbolja ove godine u važnim utakmicama Lige prvaka. Oni su igrali jako dugačko i na isteku pasivnih i normalnih napada su često zabijali golove. Bili smo u uzvratu na visini zadatka, obrana je ta koja nam je donijela prolaz u sljedeću rundu. Ja sam jako sretan zbog ovog rezultata i ne želim se uopće baviti time koga ćemo dobiti u ždrijebu - nakon utakmice je rekao Ivica Obrvan.

KLJUČNI PODACI

  • METALURG BEZ ŠANSI
  • Rukometaši Zagreba se plasirali u četvrtfinale LP

Tekst:

A.P.

25.03.2012.

10:34h


SPORT, NAJČITANIJE