Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Košarka
DERBI CIBONE I CEDEVITE
Repeša: Devet pobjeda stavlja nas u ulogu favorita
Ako ne igramo obranu na najvišem nivou teško možemo očekivati dobar rezultat, rekao nam je trener Cibone Jasmin Repeša
slika vijesti

Photo Goran Mehkek
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 19.04.2012. 15:18h
Cibona u petak u svojoj dvorani dočekuje Cedevitu u derbiju desetog kola prve košarkaške lige. Cibona zasad ima sto postotni učinak, dok je Cedevita malo lošijim nastupima u A1 ligi doživjela već dva poraza.

- Mislim da je ovo postao pravi derbi hrvatske košarke, ali i gradski derbi. Sve utakmice se prate s velikom pozornošću, a nadamo se da će posjeta biti kao i posljednja dva puta kada smo igrali s Cedevitom. Obje utakmice su bile dobro praćene i lijepo je vidjeti da ljude i dalje zanima košarka - kazao nam je Repeša.

U prošloj utakmici Cedevita je glasila za velikog favorita, čak je i trener Anzulović rekao da Cibona nema šanse, ali su na kraju Vukovi sjajnom igrom došli do pobjede. Ovog puta nije bilo takvih najava iz Cedevitinog tabora, a Repeša je svjestan da Cibona lagani favorit.

- Htjeli mi ili ne, ove nas pobjede nas stavljaju u tu poziciju. Ipak, ne razmišljamo o tome, Cedevita je sjajna momčad koja je pravljena za velike stvari već ove godine, ali naravno da se nadamo i želimo pobjedu - ističe Repeša.

Prošlu utakmicu Vukovi su pobjedili zbog sjajne obrane i odličnog Gorana Sutona. Trener Cibone mišljenja je da je jedini način da Cibona bude konkurentna Cedeviti upravo obrana.

- Ova momčad je takva kakva je i i ako ne igramo obranu na najvišem nivou teško možemo očekivati dobar rezultat. Mislim da je to nešto odakle trebamo krenuti i u sutrašnjoj utakmici, a onda se možemo nadati i pobjedi - za kraj će trener Cibone Jasmin Repeša.
Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi jasmin repeša, cibona, cedevita, a1 liga košarkaša
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...