NOGOMET

Pogledajte buduće

zvijezde Serie A u Zagrebu

JUNIORSKI NOGOMETNI TURNIR

NK Zagreb

Danas u 17 sati odigrat će se posljednja utakmica ovog turnira u kojemu će snage odmjeriti juniori Zagreba i Intera

Autor: R.I.

Objavljeno: 11.08.2012. 13:12h

Međunarodni nogometni turnir koji se održava na Zagrebellu u Veslačkoj okupio je trenutno najatraktivnije juniorske igrače Europe. Aktualni prvak natjecanja NextGen, europskog kup natjecanja za igrače ispod 19 godina, Inter iz Milana odmjerit će snage s nogometašima Udinesea i juniorima NK Zagreb. Zahvaljujući partnerskom odnosu NK Zagreba i Intera omogućena je organizacija ovakvog spektakularnog turnira, te mogućnostima da zagrebovi igrači budu sudionici Interovih kampova, a da NK Zagreb posjećuju Interovi treneri te svoje znanje i iskustvo dijele s kolegama iz Zagreba.

U četvrtak, 9. kolovoza snage su odmjerili Udinese i NK Zagreb, te je tijesnom pobjedom slavio Udinese sa 3:2 i postigao prve bodove na ovom turniru. U petak je na rasporedu utakmica Inter –Udinese koja počinje u 18 sati, dok će u subotu u 17 sati na središnji teren Zagrebella izaći igrači Intera i Zagreba.

Zagrebov trodnevni međunarodni nogometni turnir na kojem uz domaćina sudjeluju još milanski F.C. Inter te Udinese Calcio teško da bi se mogao održati da nije bilo dobre volje svih zastupljenih strana, napomenuo je Vincenzo Cavaliere, direktor NK Zagreba.

- Podjednako treba zahvaliti našim uglednim gostima, kao i onima koji ih ovdje predstavljaju, treneru Intera Danielleu Bernazzani, te treneru Udinesea Luci Matiussi - rekao je Cavaliere

Partnerstvo NK Zagreb i Intera iz Milana rezultiralo je ovim nogometnim turnirom na kojem svoje snage odmjeravaju buduće nogometne zvijezde.

KLJUČNI PODACI

  • JUNIORSKI NOGOMETNI TURNIR
  • Pogledajte buduće zvijezde Serie A u Zagrebu

Autor:

R.I.

11.08.2012.

13:12h


SPORT, NAJČITANIJE