Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
JUNIORSKI NOGOMETNI TURNIR
Pogledajte buduće zvijezde Serie A u Zagrebu
Danas u 17 sati odigrat će se posljednja utakmica ovog turnira u kojemu će snage odmjeriti juniori Zagreba i Intera
slika vijesti

Photo NK Zagreb
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 11.08.2012. 13:12h

Međunarodni nogometni turnir koji se održava na Zagrebellu u Veslačkoj okupio je trenutno najatraktivnije juniorske igrače Europe. Aktualni prvak natjecanja NextGen, europskog kup natjecanja za igrače ispod 19 godina, Inter iz Milana odmjerit će snage s nogometašima Udinesea i juniorima NK Zagreb. Zahvaljujući partnerskom odnosu NK Zagreba i Intera omogućena je organizacija ovakvog spektakularnog turnira, te mogućnostima da zagrebovi igrači budu sudionici Interovih kampova, a da NK Zagreb posjećuju Interovi treneri te svoje znanje i iskustvo dijele s kolegama iz Zagreba.

U četvrtak, 9. kolovoza snage su odmjerili Udinese i NK Zagreb, te je tijesnom pobjedom slavio Udinese sa 3:2 i postigao prve bodove na ovom turniru. U petak je na rasporedu utakmica Inter –Udinese koja počinje u 18 sati, dok će u subotu u 17 sati na središnji teren Zagrebella izaći igrači Intera i Zagreba.

Zagrebov trodnevni međunarodni nogometni turnir na kojem uz domaćina sudjeluju još milanski F.C. Inter te Udinese Calcio teško da bi se mogao održati da nije bilo dobre volje svih zastupljenih strana, napomenuo je Vincenzo Cavaliere, direktor NK Zagreba.

- Podjednako treba zahvaliti našim uglednim gostima, kao i onima koji ih ovdje predstavljaju, treneru Intera Danielleu Bernazzani, te treneru Udinesea Luci Matiussi - rekao je Cavaliere

Partnerstvo NK Zagreb i Intera iz Milana rezultiralo je ovim nogometnim turnirom na kojem svoje snage odmjeravaju buduće nogometne zvijezde.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi nogomet, zagreb, udinese calcio, fc inter, zagrebello, junior, turnir
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...