Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
LJETO PUNO TRANSFERA?
Naletilić: Euro je ogroman izlog za naše igrače
Kad bi mi kojim slučajem osvojili Euro, to bi strahovito povećalo potražnju za igračima iz HNL-a, rekao nam je Marko Naletilić
slika vijesti

Photo Nenad Dugi / CROPIX
Članak

Autor: Ante Perković
Objavljeno: 15.05.2012. 15:58h

Hrvatska se četvrti put u svojoj povijesti plasirala na europsko nogometno prvenstvo, što je veliki uspjeh za naciju poput Hrvatske. Naravno, odlazak na veliko natjecanje igračima je veliki izlog za mogući transfer u neki klub.

Slaven Bilić objavio je duži popis od 27 igrača koji će se boriti da uđu u krug od 23 igrača te odlazak u Ukrajinu u Poljsku. Osim što bi to za njih bila velika satisfakcija, odlaskom na Europsko prvenstvo i ponekom dobrom partijom igrači se nadaju da bi mogli izboriti i transfer u neki od velikih europskih klubova.

- Neću otkriti toplu vodu ako kažem da europsko prvenstvo uvijek diže cijenu igračima i drži neki nivo na tržištu. Svi ti igrači koji sudjeluju na EP imaju jednu mogućnost da pokažu na jednom jakom turniru i to je veliki izlog - kazuje nam Marko Naletilić, naš najpoznatiji nogometni menadžer.

Ukoliko bi Hrvatska na Euru ostvarila dobar i velik rezultat, to bi za igrače bio veliki plus kad je u pitanju njihova tržišna vrijednost.

- Kad bi mi kojim slučaj osvojili Euro, to bi strahovito povećalo potražnju za igračima iz HNL-a - govori nam Naletilić.

Naletilić ne misli da slaba Hrvatska liga ima utjecaja kod kupovine igrača jer, prema njegovim riječima, ako je igrač dobar, onda je dobar.

- To što Dinamo ima 25 bodova prednosti ne znači puno. Ako postoji neki talent u drugim, manjim klubovima sigurno ga veliki klubovi prate jer ne prodaje igrača klub, nego njegov talent - zaključio je Marko Naletilić

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi marko naletilić, europsko prvenstvo, slaven bilić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...