Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Ostali sportovi
ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ
Na AA-Race dođite s dekicom i uživajte u pogledu
Organizatori pozivaju Zagrepčane da manifestaciju iskoriste kako bi sa svojom obitelji proveli opušteni i zanimljivi dan u prirodi
slika vijesti

Photo AA-Race
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 01.06.2012. 10:56h
Još je ostalo svega devet dana do zračnog spektakla iznad Jaruna. Pripreme za ovogodišnji Adria Air Race polako se privode kraju, a u Zagreb uskoro stižu i natjecatelji kako bi se stigli pripremiti za utrku.

-.--.-
- Sve za sada teče prema planu. Sredinom idućeg tjedna u Zagreb stižu i natjecatelji. Nekima će ovo biti prvi put da su u Zagrebu i zato se nadamo da će ih zagrebačka publika oduševiti i tako navesti da se ponovno vrate u naš grad – kazao nam je Marko Emer, direktor manifestacije.

Dodao je i kako su još uvijek u tijeku prijave za zmajadu na samom danu održavanja Adria Air Racea.

- S obzirom da je ova manifestacija zamišljena kao cjelodnevna zabava za cijelu obitelj, došli smo na ideju da omogućimo i najmlađima da sudjeluju u ''aktivnostima na nebu'', i bilo bi nam neizmjerno drago da svako dijete koje će doći u pratnji svojih roditelja 9. lipnja na Jarun ponese i zmaja. Bilo bi prekrasno da ih se barem sto podigne u nebo prije same utrke – rekao je Emer te dodao da, ukoliko i među vama ima zainteresiranih za ovu ideju, možete se prijaviti na e-mail zmajevi@aa-race.com.

Također, direktor manifestacije otkrio nam je kako će i ovogodišnju utrku uživo s Jaruna prenositi HRT.

 - Prošle godine utrka je imala odličnu gledanost, ne samo na HRT-u, nego i na Eurosportu koji ju je i reprizirao osam puta. No, naša je želja da ljudi ne sjede doma ispred televizora, nego da dođu sa svojim obiteljima na Jarun i uživaju u cijelom programu. Naime, sigurni smo da nikome neće biti ni sekunde dosadno jer je od 10 do 20 sati svaka sekunda programa popunjena. Slobodno neka svi ponesu dekice i polože ih na travu te legnu i pogled usmjere prema nebu – istaknuo je Emer.

Na pitanje hoće li biti hrane i pića u ponudi, s obzirom da je riječ o cjelodnevnoj manifestaciji, Emer je kazao kako će biti postavljeni brojni šankovi s hranom i pićem po prihvatljivim cijenama.

- Svi znamo u kakvoj situaciji se nalazimo i da nikome nije lako ponekad izdvojiti ni pet kuna. Upravo zato smo i odlučili ove godine ulaznice omogućiti svima, a i tko god se odluči provesti cijeli dan na Jarunu, ručak ga neće koštati ništa više nego što bi ga koštalo da namitrnice kupi u dućanu i sam si ga skuha – pojasnio je direktor Adria Air Racea. Inače, ulaznice možete kupiti preko Eventima ili u Fly! Baru, Vukovarska 248.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi adria air race zagreb, jarun, marko emer, direktor, utrka, akrobatska utrka
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...