OSTALI SPORTOVI

Na AA-Race dođite s

dekicom i uživajte u pogledu

ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ

AA-Race

Organizatori pozivaju Zagrepčane da manifestaciju iskoriste kako bi sa svojom obitelji proveli opušteni i zanimljivi dan u prirodi

Autor: R.I.

Objavljeno: 01.06.2012. 10:56h

Još je ostalo svega devet dana do zračnog spektakla iznad Jaruna. Pripreme za ovogodišnji Adria Air Race polako se privode kraju, a u Zagreb uskoro stižu i natjecatelji kako bi se stigli pripremiti za utrku.

-.--.-- Sve za sada teče prema planu. Sredinom idućeg tjedna u Zagreb stižu i natjecatelji. Nekima će ovo biti prvi put da su u Zagrebu i zato se nadamo da će ih zagrebačka publika oduševiti i tako navesti da se ponovno vrate u naš grad – kazao nam je Marko Emer, direktor manifestacije.

Dodao je i kako su još uvijek u tijeku prijave za zmajadu na samom danu održavanja Adria Air Racea.

- S obzirom da je ova manifestacija zamišljena kao cjelodnevna zabava za cijelu obitelj, došli smo na ideju da omogućimo i najmlađima da sudjeluju u ''aktivnostima na nebu'', i bilo bi nam neizmjerno drago da svako dijete koje će doći u pratnji svojih roditelja 9. lipnja na Jarun ponese i zmaja. Bilo bi prekrasno da ih se barem sto podigne u nebo prije same utrke – rekao je Emer te dodao da, ukoliko i među vama ima zainteresiranih za ovu ideju, možete se prijaviti na e-mail zmajevi@aa-race.com.

Također, direktor manifestacije otkrio nam je kako će i ovogodišnju utrku uživo s Jaruna prenositi HRT.

 - Prošle godine utrka je imala odličnu gledanost, ne samo na HRT-u, nego i na Eurosportu koji ju je i reprizirao osam puta. No, naša je želja da ljudi ne sjede doma ispred televizora, nego da dođu sa svojim obiteljima na Jarun i uživaju u cijelom programu. Naime, sigurni smo da nikome neće biti ni sekunde dosadno jer je od 10 do 20 sati svaka sekunda programa popunjena. Slobodno neka svi ponesu dekice i polože ih na travu te legnu i pogled usmjere prema nebu – istaknuo je Emer.

Na pitanje hoće li biti hrane i pića u ponudi, s obzirom da je riječ o cjelodnevnoj manifestaciji, Emer je kazao kako će biti postavljeni brojni šankovi s hranom i pićem po prihvatljivim cijenama.

- Svi znamo u kakvoj situaciji se nalazimo i da nikome nije lako ponekad izdvojiti ni pet kuna. Upravo zato smo i odlučili ove godine ulaznice omogućiti svima, a i tko god se odluči provesti cijeli dan na Jarunu, ručak ga neće koštati ništa više nego što bi ga koštalo da namitrnice kupi u dućanu i sam si ga skuha – pojasnio je direktor Adria Air Racea. Inače, ulaznice možete kupiti preko Eventima ili u Fly! Baru, Vukovarska 248.

KLJUČNI PODACI

  • ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ
  • Na AA-Race dođite s dekicom i uživajte u pogledu

Autor:

R.I.

01.06.2012.

10:56h


SPORT, NAJČITANIJE