Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Nogomet
PODRŽALI MLADE UZRASTE
Mladi dinamovci uz podršku BBB-a svladali Ponikve
Konačno se i na Maksimiru nakon dosta dugo vremena osjetila sloga između igrača i navijača, koji su rekli da će ovo prerasti u tradici
slika vijesti

Photo portal Zagrebancija.com
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 14.04.2012. 13:10h

Mladi limača Dinama vijest su dana na Maksimiru iako su njihove starije kolege jučer na svom stadionu proslavile naslov prvaka Hrvatske, ali pred praznim tribinama.

To je nagnalo navijače Dinama da se danas okupe na jednom od pomoćnih terena Maksimira i da daju podršku mladim igračima Modrih u utakmici protiv Ponikva.

Podrška je urodila plodom jer je domaća momčad slavila 4:0, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači su otišli do Bad Blue Boysa te su ih pozdravili pljeskom. 

Konačno se i na Maksimiru nakon dosta dugo vremena osjetila sloga između igrača i navijača, a navijači su najavili da će ovakvi odlasci i bodrenje mladih uzrasta Dinama postati tradicija. 

Vezani članci:
Slične teme: DINAMOBBBBAD BLUE BOYS
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi dinamo, bbb, bad blue boys
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...