HOKEJ

Medvjedi dobili svoj

brlog - Fan shop u Teslinoj

KHL MEDVEŠČAK

Neja Markicevic / CROPIX

Uz klupska obilježja i artikle navijačke skupine Sektor B, u ponudi Medveščakovog Fan shopa moći će se pronaći i odabrani artikli UNICEF-a

Autor:: Bruno Matković

Objavljeno: 01.09.2011. 10:23h

Prvi fan shop hokejaškog kluba Medveščak otvoren je u srijedu u strogom centru Zagreba. Otvorenje je bilo popraćeno prigodnim programom i druženjem s igračima, trenerima i ostalim uzvanicima.

S dolaskom nove hokejske sezone i ususret proslavi 50 godina zagrebačkog KHL Medveščak, Medvjedi su dobili novi brlog. Prostor od 90 četvornih metara, koji je bio premalen za sve uzvanike, na korištenje je Medvjedima ustupio grad. Fan shop nudi navijačima bogati asortiman klupskih i navijačkih rekvizita.

-.-Neja Markicevic / CROPIX-.-- Igrači su stvarno oduševljeni fan shopom gdje se mogu pronaći artikli za koje nisu niti znali da postoje - rekao nam je PR asistent u klubu Krešimir Biškup te dodao:

- Veselimo se početku nove sezone od koje puno očekujemo, jer imamo stvarno dobru ekipu.

Uz brojna klupska obilježja te artikle navijačke skupine Sektor B, u ponudi Medveščakovog Fan shopa moći će se pronaći i odabrani artikli UNICEF-a od čije se prodaje prihod u potpunosti donira za humanitarne svrhe. Medvedi su jedini hokejski klub na svijetu koji nosi titulu sportskog partnera vodeće svjetske organizacije za djecu UNICEF.

Na otvorenje su došla mnoga poznata lica, poput Dubravka Šimenca i gradonačelnika Milana Bandića sa suradnicima Duškom Ljuštinom i pročelnikom Ureda za sport Ivicom Lovrićem.

Za glazbu se brinuo Pero Radojčić Bizzo, koji je miješao strane hitove i poznate Medveščakove pjesme.

>>>FOTOGALERIJU S OTVORENJA MEDVEŠČAKOVA FAN SHOPA POGLEDAJTE OVDJE<<<

KLJUČNI PODACI

  • KHL MEDVEŠČAK
  • Medvjedi dobili svoj brlog - Fan shop u Teslinoj

Autor:

Bruno Matković

01.09.2011.

10:23h


SPORT, NAJČITANIJE