Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Hokej
PRVENSTVO HRVATSKE
Medveščak svladao Zagreb i plasirao se u finale
Iako u EBEL-u Medveščak protiv KAC-a gubi 1:3 u seriji, u prvenstvu Hrvatske su s lakoćom svladali Zagreb i plasirali se u finale
slika vijesti
Prepuna Ledena dvorana doma sportova
Članak

Autor: A.P.
Objavljeno: 14.03.2012. 12:07h

Hokejaši Medveščaka osigurali su finale Prvenstva Hrvatske s glatkih 2 - 0 u polufinalnoj seriji! U drugoj polufinalnoj utakmici potpuno su slomili Zagreb. Nakon 60 minuta igre semafor u Ledenoj dvorani Doma sportova pokazao je 3:12.

Za Medvjede su zaigrali i iskusni igrači iz EBEL-a vratar Michael Ouzas te napadači Joel Prpic i Frank Banham. Prpicu i Banhamu, koji propuštaju polufinalne oglede EBEL-a zbog suspenzije, polufinale PH je dobro došlo da ostanu u ritmu utakmica. Obojica su upisali pet bodova, Banham gol i četiri asistencije, a Prpic dva gola i tri asista. U dvostruke strijelce su se upisali i Mislav Blagus, Dino Gombar i Sašo Rajsar.

Ouzas je branio kratko. Naime, u četvrtoj minuti zamijenio ga je Tihomir Filipec koji nije imao previše posla na golu s obzirom da obrana nije dopustila da se Veprovi približe njegovim vratima. Od 10 udaraca na gol, samo su dva završila iza Filipecovih leđa.

Prva finalna utakmica PH na rasporedu je u petak 16. ožujka u 17:15 u Domu sportova. Mladost i Sisak drugu polufinalnu utakmicu igraju u utorak, ali već je sada sasvim sigurno da će u finalu s Medvjedima igrati igrači Mladosti.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi medveščak, ebel, zagreb, hokej, frank banham, joel prpic
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...