Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Ostali sportovi
ČETVRTU GODINU ZAREDOM
Humanitarni turnir u čast poginulom prijatelju
Mi, njegovi prijatelji, organiziramo ovaj humanitarni turnir u njegovu čast i zasad smo zadovoljni, kazao nam je Ivan Vlašić
slika vijesti

Photo prtsc Jabuka TV
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 26.04.2012. 16:04h

Prije šest godina, u 19. godini života igrač Save Štrmac, Željko Vlašić - Prčo zauvijek je izgubio bitku za život. Skupina njegovih najboljih prijatelja, u suradnji s njegovim matičnim klubom, odlučila je u čast svom prijatelju i odličnom igraču organizirati manifestaciju pod nazivom Memorijal ''Željko Vlašić - Prčo''.

- On jer naš veliki prijatelj koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći i mi organiziramo ovaj humanitarni turnir u njegovu čast i moramo reći da iz godine u godinu turnir raste sve više i više - rekao nam je Ivan Vlašić, jedan od organizatora turnira.

-.-prtsc Jabuka TV-.-
Photo prtsc Jabuka TV  
Nekakve posebne ideje za organizaciju ove manifestacije nije bilo. Sve je došlo samo od sebe, a kako je Željko bio veseo i razigran mladić, znali su da bi i on nešto ovakvo napravio za njih.

- Bio je osoba vesele prirode, sportaš i volio se zabavljati i mi smo u njegovu čast osmislili jedan zabavno-sportski program koji će godinama zabavljati i uveseljavati sve, ali pomagati mladim ljudima - ističe Vlašić.

U posljednja dva izdanja ovog turnira sva novčana sredstva su dali u humanitarne svrhe, a tako će biti i ove godine.

- Ove godine smo odlučili novac donirati Osnovnoj školi Strmec i opremiti im jednu informatičku učionicu. Također, pokušat ćemo pomoći i bolesnom Morenu iz Samobora te probati i njemu olakšati život - zaključio je Vlašić.

Svi koji vole nogomet i dobru zabavu mogu posjetiti ovaj turnir, a i na taj način pomoći ljudima kojima je pomoć najpotrebnija.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi turnir, željko vlašić, ivan vlašić,
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...