OSTALI SPORTOVI

Humanitarni turnir

u čast poginulom prijatelju

ČETVRTU GODINU ZAREDOM

prtsc Jabuka TV

Mi, njegovi prijatelji, organiziramo ovaj humanitarni turnir u njegovu čast i zasad smo zadovoljni, kazao nam je Ivan Vlašić

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš

Objavljeno: 26.04.2012. 16:04h

Prije šest godina, u 19. godini života igrač Save Štrmac, Željko Vlašić - Prčo zauvijek je izgubio bitku za život. Skupina njegovih najboljih prijatelja, u suradnji s njegovim matičnim klubom, odlučila je u čast svom prijatelju i odličnom igraču organizirati manifestaciju pod nazivom Memorijal ''Željko Vlašić - Prčo''.

- On jer naš veliki prijatelj koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći i mi organiziramo ovaj humanitarni turnir u njegovu čast i moramo reći da iz godine u godinu turnir raste sve više i više - rekao nam je Ivan Vlašić, jedan od organizatora turnira.

-.-prtsc Jabuka TV-.-Nekakve posebne ideje za organizaciju ove manifestacije nije bilo. Sve je došlo samo od sebe, a kako je Željko bio veseo i razigran mladić, znali su da bi i on nešto ovakvo napravio za njih.

- Bio je osoba vesele prirode, sportaš i volio se zabavljati i mi smo u njegovu čast osmislili jedan zabavno-sportski program koji će godinama zabavljati i uveseljavati sve, ali pomagati mladim ljudima - ističe Vlašić.

U posljednja dva izdanja ovog turnira sva novčana sredstva su dali u humanitarne svrhe, a tako će biti i ove godine.

- Ove godine smo odlučili novac donirati Osnovnoj školi Strmec i opremiti im jednu informatičku učionicu. Također, pokušat ćemo pomoći i bolesnom Morenu iz Samobora te probati i njemu olakšati život - zaključio je Vlašić.

Svi koji vole nogomet i dobru zabavu mogu posjetiti ovaj turnir, a i na taj način pomoći ljudima kojima je pomoć najpotrebnija.

KLJUČNI PODACI

  • ČETVRTU GODINU ZAREDOM
  • Humanitarni turnir u čast poginulom prijatelju

Autor:

Valentina Jarnjak Glavaš

26.04.2012.

16:04h


SPORT, NAJČITANIJE