Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Košarka
IVICA LOVRIĆ:
Gluposti su da je Šarić blizu potpisa s Cibonom
Kad Dario Šarić riješi svoj status sa Zagrebom, onda ćemo mi razgovarati s njim, kazao je direktor Cibone Zdenko Antunović
slika vijesti

Photo Nenad Dugi / CROPIX
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 01.08.2012. 11:37h

Posljednjih dana u hrvatskom košarkaškom svijetu dosta se pričalo o tome da će Dario Šarić od sljedeće sezone zaigrati za Cibonu.

Najnovija informacija bila je da je Šarić potpisao petogodišnji ugovor s Bilbaom, a da će dvije od tih pet godina provesti na posudbi u Ciboni. Odgovor o tome koliko je ta informacija točna potražili smo kod predsjednika Cibone Ivice Lovrića.

- Nikakvih saznanja o tome nemam. Sve su to priče rekla-kazala tako da to ne bih ni komentirao. Uopće mi nije jasno odakle se takva informacija pojavila. Već jednom se pričalo da smo ponudili 800.000 kuna Zagrebu za Šarića što također nije bila istina. Ako Cibona bude išta pokušala oko dovođenja Šarića javnost će o tome pravovremeno biti obaviještena - kazao nam je predsjednik Vukova Lovrić.

Istog mišljenja je i direktor kluba Zdenko Antunović.

- Kad Dario Šarić riješi svoj status sa Zagrebom, onda ćemo mi razgovarati s njim. Do tad sve ove informacije koje netko pušta u medije nećemo ni komentirati - kazao nam je Antunović.

Nije nikakva novost da se u tolikoj mjeri špekulira o dolasku Šarića u Cibonu jer i Šarić, ali i Cibona žele isto, no zasad je problem Zagreb koji ne pušta talentiranog Šibenčanina.

No, Lovrić nam je otkrio neke nove detalje u Ciboni, a to je da će Davor Kus, Marin Rozić i Andrija Žižić nastaviti karijeru u Ciboni.

- Rozić je potpisao novi ugovor na četiri godine, Kus na tri, Žižić na jednu godinu, a osim njih ugovore su potpisali i Pavle Marčinković, kao i Tomislav Zubčić - za kraj nam je rekao Lovrić.

 

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi cibona, zdenko antunović, ivica lovrić, dario šarić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...