VELIKO SRCE SPORTAŠA
FOTO: Vukovi s Tuškanca kumovi vučićima u Zoo-u
Do prebivališta malih sivih vukova Cibosi su stigli novim tramvajem koji je u potpunosti ''presvučen'' u obilježja Cibone
slika vijesti

Photo Sarah Srdar
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 19.05.2012. 14:55h

Na iznenađenje svih građana, tramvaj presvučen u logo Košarkaškog kluba Cibona vozio se gradom bez stajanja. Kada se zaustavio u Maksimiru, Cibonete, maskota kluba Vučko i igrači izašli su iz njega i oduševili sve prolaznike.

-.-Sarah Srdar-.-
Photo Sarah Srdar  
Razlog dolaska u Maksimir bio je posjet Zoološkom vrtu koji je dom i sivog vuka, a dobro raspoloženi Cibonaši, koji su u petak zabilježili pobjedu nad Zadrom, su mu postali kumovi.

- Čuvat ćemo naše kumče i ništa mu neće nedostajati – rekao je ponosno Marin Rozić, kapetan Cibone, na što je Željko Antunović, predsjednik kluba, dodao:

- Osigurat ćemo im mesa koliko god je potrebno – rekao je.

Sivi vuk inače tjedno pojede čak deset kilograma mesa pa su pomoć i sponzorstva u bilo kojem obliku dobrodošla.

- Njihovo sponzorstvo je velika pomoć jer na taj način vukovima osiguravamo hranu i sve što im je potrebno – istaknula je Andrea Bračko iz zagrebačkog Zoo vrta.

Košarkašima Cibone u vožnji novim tramvajem pridružile su se i mnoge poznate face, među kojima su bili Luka Nižetić, reper Renmen i Zlatan Zuhrić-Zuhra.

- Prije sam imao retrivericu koja je jela skoro pa deset kila mesa tjedno, ali sad sam vlasnik labradora koji ipak ne jede tolike količine hrane – rekao je Zuhra osvrnuvši se na apetit novih kumova Vukova s Tuškanca.

FOTOGRAFIJE IZ MAKSIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi vukovi, cibona, zoološki vrt, cibosi, zdenko antunović, zoološki vrt, cibonete
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...