IZVAN SPORTSKIH BORILIŠTA

FOTO: Vukovi s Tuškanca

kumovi vučićima u Zoo-u

VELIKO SRCE SPORTAŠA

Sarah Srdar

Do prebivališta malih sivih vukova Cibosi su stigli novim tramvajem koji je u potpunosti ''presvučen'' u obilježja Cibone

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 19.05.2012. 14:55h

Na iznenađenje svih građana, tramvaj presvučen u logo Košarkaškog kluba Cibona vozio se gradom bez stajanja. Kada se zaustavio u Maksimiru, Cibonete, maskota kluba Vučko i igrači izašli su iz njega i oduševili sve prolaznike.

-.-Sarah Srdar-.-Razlog dolaska u Maksimir bio je posjet Zoološkom vrtu koji je dom i sivog vuka, a dobro raspoloženi Cibonaši, koji su u petak zabilježili pobjedu nad Zadrom, su mu postali kumovi.

- Čuvat ćemo naše kumče i ništa mu neće nedostajati – rekao je ponosno Marin Rozić, kapetan Cibone, na što je Željko Antunović, predsjednik kluba, dodao:

- Osigurat ćemo im mesa koliko god je potrebno – rekao je.

Sivi vuk inače tjedno pojede čak deset kilograma mesa pa su pomoć i sponzorstva u bilo kojem obliku dobrodošla.

- Njihovo sponzorstvo je velika pomoć jer na taj način vukovima osiguravamo hranu i sve što im je potrebno – istaknula je Andrea Bračko iz zagrebačkog Zoo vrta.

Košarkašima Cibone u vožnji novim tramvajem pridružile su se i mnoge poznate face, među kojima su bili Luka Nižetić, reper Renmen i Zlatan Zuhrić-Zuhra.

- Prije sam imao retrivericu koja je jela skoro pa deset kila mesa tjedno, ali sad sam vlasnik labradora koji ipak ne jede tolike količine hrane – rekao je Zuhra osvrnuvši se na apetit novih kumova Vukova s Tuškanca.

FOTOGRAFIJE IZ MAKSIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

KLJUČNI PODACI

  • VELIKO SRCE SPORTAŠA
  • FOTO: Vukovi s Tuškanca kumovi vučićima u Zoo-u

Autor:

Sarah Srdar

19.05.2012.

14:55h


SPORT, NAJČITANIJE