PRIRODA I DRUŠTVO
FOTO: Kostelić i Bandić čistili staze na Sljemenu
Ova akcija potrebna je svake godine posebno oko skijaških spusteva na kojima naravno ima više smeća, kazao je Ivica Kostelić
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš
Objavljeno: 05.05.2012. 15:45h

Do prije nekoliko godina za Sljeme je znala samo Hrvatska i poneki turist. no, obitelj Kostelić svojim sjajnim uspjesima dovela je Svjetski kup u Zagreb i Sljeme je postalo popularno diljem svijeta.

Ovog vikenda organizirana je akcija čišćenja Sljemena i to oko staza na kojima se skija, a Ivica Kostelić sretan je sto se takvo što organiziralo.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
- Sljeme mi pruža puno zadovoljstva tokom cijele godine, a danas je jedan dan koji svi zajedno posvećujemo Sljemenu i to je po meni jedna jako plemenita akcija - kazao nam je Ivica Kostelić.

Svi se nadaju da će se i sljedeće godine organizirati ovakva akcija te smatraju da bi čišćenje Sljemena trebalo prijeći u tradiciju.

>>>FOTOGALERIJU ČIŠĆENJA SLJEMENA POGLEDAJTE OVDJE<<<

- Ova akcija potrebna je svake godine posebno oko skijaških spusteva na kojima naravno ima više smeća nego na ostalim dijelovima zbog održavanja Svjetskog kupa - dodao je najbolji hrvatski skijaš.

Manifestacija nije mogla proći bez gradonačelnika koji se još jednom pohvalio da je naše malo brdo uz bok velikim europskim skijalištima.

- Na ovo gledam više kao promotivnu akciju. Međutim, mi smo digli u posljednjih 10 godina infrastrukturni standard svih staza na Sljemenu toliko da je ovo skijalište u rangu najboljih europskih skijališta - rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ivica kostelić, sljeme, zagreb, milan bandić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...