IZVAN SPORTSKIH BORILIŠTA

FOTO: Kostelić i Bandić

čistili staze na Sljemenu

PRIRODA I DRUŠTVO

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Ova akcija potrebna je svake godine posebno oko skijaških spusteva na kojima naravno ima više smeća, kazao je Ivica Kostelić

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš

Objavljeno: 05.05.2012. 15:45h

Do prije nekoliko godina za Sljeme je znala samo Hrvatska i poneki turist. no, obitelj Kostelić svojim sjajnim uspjesima dovela je Svjetski kup u Zagreb i Sljeme je postalo popularno diljem svijeta.

Ovog vikenda organizirana je akcija čišćenja Sljemena i to oko staza na kojima se skija, a Ivica Kostelić sretan je sto se takvo što organiziralo.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-- Sljeme mi pruža puno zadovoljstva tokom cijele godine, a danas je jedan dan koji svi zajedno posvećujemo Sljemenu i to je po meni jedna jako plemenita akcija - kazao nam je Ivica Kostelić.

Svi se nadaju da će se i sljedeće godine organizirati ovakva akcija te smatraju da bi čišćenje Sljemena trebalo prijeći u tradiciju.

>>>FOTOGALERIJU ČIŠĆENJA SLJEMENA POGLEDAJTE OVDJE<<<

- Ova akcija potrebna je svake godine posebno oko skijaških spusteva na kojima naravno ima više smeća nego na ostalim dijelovima zbog održavanja Svjetskog kupa - dodao je najbolji hrvatski skijaš.

Manifestacija nije mogla proći bez gradonačelnika koji se još jednom pohvalio da je naše malo brdo uz bok velikim europskim skijalištima.

- Na ovo gledam više kao promotivnu akciju. Međutim, mi smo digli u posljednjih 10 godina infrastrukturni standard svih staza na Sljemenu toliko da je ovo skijalište u rangu najboljih europskih skijališta - rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

KLJUČNI PODACI

  • PRIRODA I DRUŠTVO
  • FOTO: Kostelić i Bandić čistili staze na Sljemenu

Autor:

Valentina Jarnjak Glavaš

05.05.2012.

15:45h


SPORT, NAJČITANIJE