RUKOMET

FOTO: Doček mladih

rukometaša na Plesu

TAMBURAŠI,OBITELJ,DJEVOJKE

Nenad Dugi / CROPIX

Juniorski reprezentativci s Europskog prvenstva u rukometu koje se održalo u Ankari vraćaju se sa srebrnom medaljom

Autor:

Objavljeno: 16.07.2012. 16:08h

Nakan osvajanja srebrne medalje na europskom juniorskom prvenstvu, u Zagreb se vratila rukometna reprezentacija. Na Plesu su ih dočekali tamburaši te predstavnici rukometnog saveza, obitelj, djevojke i prijatelji.

-.-Nenad Dugi / CROPIX-.-Silvio IvandijaUnatoč porazu u finalu izbornik Silvio Ivandija nije nezadovoljan. Ističe kako je tek sada postao svjestan uspjeha kad je vidio velik broj okupljenih na Plesu.

- U finalu nam se dogodio peh. Ozlijedio se Kaleb te nije mogao nastupiti. Mandalinić je imao problema s koljenom, a ozlijeđen je bio Šušnja. Njih dvojica su stisnuli zube i igrali, ali na kraju nismo pružili ni 30 posto od očekivanog - rekao je Ivandija.

Ante Kaleb, jedan od naših najboljih igrača na turniru zbog ozljede nije mogao nastupiti. Njegov izostanak protiv Španjolaca u finalu itekako se osjetio.

U pet godina osvojili četiri medalje

- U polufinalnoj utakmici protiv Slovenije netko me udario u list. Nisam to niti primijetio i odigrao sam utakmicu do kraj. poslije utakmice počeli su bolovi, fizioterapeutkinja je pokušala me osposobiti za utakmicu no bol je jednostavno bila prejaka - rekao je Kaleb.

Najbolji igrač turnira proglašen je naš reprezentativac Stipe Mandalinić. prema njegovim riječima sami igrači snose kompletnu odgovornost za poraz u finalu.

- Loše smo odigrali. Nismo slijedili trenerove upute niti dogovora koji smo imali. U obrani smo odigrali katastrofalno - rekao je Mandilić te dodao kako tu utakmicu nisu odigrali timski.

Priliku popraviti ovaj rezultat naši junior imati će već iduće godine kada je na rasporedu svjetsko juniorsko prvenstvo. Izbornik Ivandija ne sumnja u uspjeh.

- Ova generacija u posljednjih pet godina osvojila je četiri odličja - rekao je Ivandija.

>>> KAKO JE IZGLEDAO DOČEK POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI

KLJUČNI PODACI

  • TAMBURAŠI,OBITELJ,DJEVOJKE
  • FOTO: Doček mladih rukometaša na Plesu

Autor:

16.07.2012.

16:08h


SPORT, NAJČITANIJE