Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Rukomet
TAMBURAŠI,OBITELJ,DJEVOJKE
FOTO: Doček mladih rukometaša na Plesu
Juniorski reprezentativci s Europskog prvenstva u rukometu koje se održalo u Ankari vraćaju se sa srebrnom medaljom
slika vijesti

Photo Nenad Dugi / CROPIX
Članak

Autor:
Objavljeno: 16.07.2012. 16:08h

Nakan osvajanja srebrne medalje na europskom juniorskom prvenstvu, u Zagreb se vratila rukometna reprezentacija. Na Plesu su ih dočekali tamburaši te predstavnici rukometnog saveza, obitelj, djevojke i prijatelji.

-.-Nenad Dugi / CROPIX-.-Silvio Ivandija
Silvio Ivandija
Photo Nenad Dugi / CROPIX  
Unatoč porazu u finalu izbornik Silvio Ivandija nije nezadovoljan. Ističe kako je tek sada postao svjestan uspjeha kad je vidio velik broj okupljenih na Plesu.

- U finalu nam se dogodio peh. Ozlijedio se Kaleb te nije mogao nastupiti. Mandalinić je imao problema s koljenom, a ozlijeđen je bio Šušnja. Njih dvojica su stisnuli zube i igrali, ali na kraju nismo pružili ni 30 posto od očekivanog - rekao je Ivandija.

Ante Kaleb, jedan od naših najboljih igrača na turniru zbog ozljede nije mogao nastupiti. Njegov izostanak protiv Španjolaca u finalu itekako se osjetio.

U pet godina osvojili četiri medalje

- U polufinalnoj utakmici protiv Slovenije netko me udario u list. Nisam to niti primijetio i odigrao sam utakmicu do kraj. poslije utakmice počeli su bolovi, fizioterapeutkinja je pokušala me osposobiti za utakmicu no bol je jednostavno bila prejaka - rekao je Kaleb.

Najbolji igrač turnira proglašen je naš reprezentativac Stipe Mandalinić. prema njegovim riječima sami igrači snose kompletnu odgovornost za poraz u finalu.

- Loše smo odigrali. Nismo slijedili trenerove upute niti dogovora koji smo imali. U obrani smo odigrali katastrofalno - rekao je Mandilić te dodao kako tu utakmicu nisu odigrali timski.

Priliku popraviti ovaj rezultat naši junior imati će već iduće godine kada je na rasporedu svjetsko juniorsko prvenstvo. Izbornik Ivandija ne sumnja u uspjeh.

- Ova generacija u posljednjih pet godina osvojila je četiri odličja - rekao je Ivandija.

>>> KAKO JE IZGLEDAO DOČEK POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI

ključne riječi rukomet, juniori, europsko prvenstvo, pleso, silvio ivandija, ante kaleb, stipe mandalinić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...