Trenutna pozicija: Naslovnica>Sport>Košarka
RASTEREĆUJU GRAD
Cibona potpisuje višemilijunski sponzorski ugovor?
Navodno je riječ o jednogodišnjem ugovoru s mogućnošću produljenja ugovora ukoliko se ostvare dobri rezultati u ABA ligi i Eurocupu
slika vijesti

Photo Ronald Goršić / CROPIX
Članak

Autor: Zagrebancija.com
Objavljeno: 01.06.2012. 14:52h

Košarkaški klub Cibona koji nakon dolaska Jasmina Repeše bilježi sjajne rezultate te čak jednim dijelom podsjeća na onaj klub koji je nekada harao Eurocupom imao je i dosta protivnika jer velikim dijelom je bio financiran od strane poreznih obveznika grada Zagreba.

Osim toga, i ljudi iz KK Cedevite su podigli glas te su zamjerili takvo financiranje kluba. Tako nam je i sportski direktor Cedevite Matej Mamić rekao da način na koji se Cibona financira nije dobar.

No, izgleda da je i tome došao kraj jer će od sljedeće sezone Cibona, kako neslužbeno doznajemo prema nekim izvorima bliskima vodstvu Cibone, u Cibonu ući jedna velika strana tvrtka koja će financirati Vukove u višemilijunskim iznosima (u kunama op.a.).

Navodno je riječ o jednogodišnjem ugovoru s mogućnošću produljenja ugovora ukoliko se ostvare dobri rezultati u ABA ligi i Eurocupu.

Zasad nije poznato o kojoj tvrtki je riječ, a kako doznajemo u planu su još neki ugovori, također višemilijunski koji bi u potpunosti rasteretili Grad od financiranja. Navodno bi Cibona trebala i imati sufiks jedne od tih tvrtki u svom imenu.

Ovo je velika stvar za Vukove osobito ako znamo da je moguće da uz pomoć ove financijske inekcije budu u mogućnosti zadržati trenera Repešu i oko pola igrača.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi cibona, ugovor, grad zagreb, jasmin repeša, aba liga, eurocup
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...