KOŠARKA

Cibona organizira

košarkaški spektakl na Trgu

REVIJALNA S EFES PILSENOM

Cropix

Košarkaški teren bit će smješten između Manduševca i kipa bana Jelačića oko kojega bi trebale biti tribinena koje stane 1200 navijača

Autor:

Objavljeno: 10.09.2012. 14:49h

Košarkaški klub Cibona priprema veliki spektakl na Trgu bana Jelačića pod nazivom Heja, heja Zagrebe. Na središnjem zagrebačkom trgu u subotu, 22. rujna, odigrat će revijalnu utakmicu protiv najpoznatijeg turskog košarkaškog kluba Efes Pilsena. Kako je rekao Zdenko Antunović, direktor KK Cibona, pripreme za ovaj spektakl su u punom jeku.

-.-Drago Sopta / CROPIX -.-- Iz Arene su nam posudili koševe i parket. Također ćemo dobiti i tribine - rekao je Antunović i naglasio kako ih cijeli događaj neće ništa koštati jer će sve biti donacija, a turski košarkaši će sami platiti sve svoje troškove.

Košarkaški teren bit će smješten između Manduševca i kipa bana Jelačića oko kojega bi trebale biti tribine. Na njih bi trebalo stati 1200 navijača iako se u Ciboni nadaju da će uspjeti izgraditi veću tribinu kako bi stalo više ljubitelja Vukova. Kolika će biti cijena karte za ovaj događaj još se ne zna jer kako kažu iz Cibone, to će ovisiti o broju mjesta na tribinama.

Davor Kus, kapetan KK Cibona, je na konferenciji za novinare rekao da se veseli ovoj utakmici jer će biti poseban doživljaj igrati u ovakvom ambijentu. Dodao je da će ovo ujedno biti prilika i publici da se upozna s novim igračima.

Cijeli događaj će početi u 12 sati kada je na rasporedu utakmica 12-godišnjaka iz Cibone i 14-godišnjakinja iz ŽKK Novi Zagreb. Paralelno s tim od 16 sati počet će se igrati se finale Noćnog Hakla. Na glavnom terenu će se odigrati i utakmica Eurokupa za žene na kojemu će utakmicu odigrati ŽKK Novi Zagreb i mađarski Uni Györ.

- Od prvog momenta kada sam čuo da će Cibona ugostiti Efes, zvao sam Zdenu da dogovorimo utakmicu za našu žensku ekipu kako bismo napravili promociju ženske košarke - rekao je Vladimir Ivanković, trener ŽKK Novi Zagreb.

KLJUČNI PODACI

  • REVIJALNA S EFES PILSENOM
  • Cibona organizira košarkaški spektakl na Trgu

Autor:

10.09.2012.

14:49h


SPORT, NAJČITANIJE