KOŠARKA

Cedevita rutinski

svladala okrnjeni Zagreb

PRVAK PONOVNO PAO

KK Cedevita

Najviše me boli kad imamo jedan takav neprofesionalan pristup kakav smo imali u drugom poluvremenu, rekao je Anzulović nakon utakmice

Tekst:: A.P.

Objavljeno: 06.05.2012. 11:28h

Cedevita je protiv Zagreba odigrala relativno rutinski. Nakon +16 na kraju prvog poluvremena, u drugoj polovici susreta košarkaši Dražena Anzulovića održavali su vodstvo. No, zbog laganog opuštanja Cedevitaša, Mravi su se uspjeli približiti na -6 pa je Zula poslije pobjede u vezi tog perioda igre bio prilično nezadovoljan.

- Uz sav respekt prema Brajkoviću i problemima koje su imali, kad imaš pristup u drugom poluvremenu kakav smo imali mi, ne možeš biti zadovoljan probjedom, bez obzira što se pišu dva boda. U prvom poluvremenu smo pokušavali. Nismo mogli pogoditi za tri poena, no barem smo pokošavali stvoriti razliku. Drugo poluvrijeme je bila sasvim druga slika. Vidjelo se jedno doziranje, što nije bilo prvi put i to u sportskom mentalitetu nije dobro. Najviše me boli kad imamo jedan takav neprofesionalan pristup kakav smo imali u drugom poluvremenu - rekao je poslije pobjede trener Cedevite.  

U prvom poluvremenu Cedevita je za tricu šutirala 0/8 i ipak na odmor otišla s velikim vodstvom. 

- Šut jedna stvar koja jedan dan ide, a drugi ne ide. No, barem smo se držali odgovornosti u obrani - dodao je Zula.

S druge trener Zagreba Dražen Brajković nije bio nezadovoljan.

- Čestitam Cedeviti na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo igrali jako dobro, s obzirom na ekipu koju imamo. Nama je bitna utakmica protiv Zadra u utorak i ovo nam je jedno ohrabrenje da ćemo protiv Zadra imati širi roster. Neki igrači koji nisu igrali praktički godinu dana su se danas pokazali u dobrom svjetli. Tu mislim na Rikića i Prostrana - kazao je trener Zagreba.

KLJUČNI PODACI

  • PRVAK PONOVNO PAO
  • Cedevita rutinski svladala okrnjeni Zagreb

Tekst:

A.P.

06.05.2012.

11:28h


SPORT, NAJČITANIJE