Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Poznati
IZLOŽBA `IDEMO NA PIVO!`
Žera donirao Etnografskom muzeju omiljene starke
Obožavam starke, skupljam ih već 33 godine i koliko god ih kod kuće imam, teško mi se od svakog para odvojiti, priznao je Žera
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Tekst: R.I.
Objavljeno: 30.04.2012. 10:48h

-.-Press materijal-.-
Photo Press materijal  
Frontman Crvene jabuke Dražen Žerić Žera donio je u Etnografski muzej svoj zaštitni znak, omiljene 'starke'.

Popularni pjevač našao je vremena kako bi svojom malom, ali vrijednom donacijom upotpunio izložbu ''Idemo na pivo!'' Etnografskog muzeja i Karlovačke pivovare, koja je partner izložbe. Tenisice je predao autorici izložbe, kustosici Zvjezdani Antoš.

Žera: Nekako ću preživjeti do sredine srpnja bez ovih starki

- Obožavam starke, skupljam ih već 33 godine i koliko god ih kod kuće imam, teško mi se od svakog para odvojiti. U ovima sam nastupao diljem Hrvatske i uz njih me vežu lijepe uspomene. No, nekako ću ipak preživjeti do sredine srpnja bez njih. Kao veliki ljubitelj piva jako se veselim otvorenju ove izložbe i drago mi je što mogu na neki način njoj doprinijeti. Nadam se da će se i drugi ljubitelji piva biti spremni odvojiti od svog omiljenog pivskog predmeta na nekoliko mjeseci i učiniti ovu izložbu još boljom - istaknuo je Žera.

Svi ljubitelji piva svoje omiljene predmete vezane uz pivo i kulturu konzumiranja piva mogu donijeti u Etnografski muzej svaki radni dan od 10 do 15 sati. Odabrani predmeti bit će izloženi u sklopu izložbe ''Idemo na pivo!'' koja se otvara 11. svibnja i traje do 15. srpnja.

Uz svaki predmet bit će istaknuto ime i prezime donatora, a nakon završetka izložbe predmeti će biti vraćeni donatorima.

ključne riječi Dražen Žerić Žera, crvena jabuka, Etnografski muzej, Zvjezdana Antoš, idemo na pivop
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...