POZNATI

Žera donirao Etnografskom

muzeju omiljene starke

IZLOŽBA `IDEMO NA PIVO!`

Press materijal

Obožavam starke, skupljam ih već 33 godine i koliko god ih kod kuće imam, teško mi se od svakog para odvojiti, priznao je Žera

Tekst:: R.I.

Objavljeno: 30.04.2012. 10:48h

-.-Press materijal-.-Frontman Crvene jabuke Dražen Žerić Žera donio je u Etnografski muzej svoj zaštitni znak, omiljene 'starke'.

Popularni pjevač našao je vremena kako bi svojom malom, ali vrijednom donacijom upotpunio izložbu ''Idemo na pivo!'' Etnografskog muzeja i Karlovačke pivovare, koja je partner izložbe. Tenisice je predao autorici izložbe, kustosici Zvjezdani Antoš.

Žera: Nekako ću preživjeti do sredine srpnja bez ovih starki

- Obožavam starke, skupljam ih već 33 godine i koliko god ih kod kuće imam, teško mi se od svakog para odvojiti. U ovima sam nastupao diljem Hrvatske i uz njih me vežu lijepe uspomene. No, nekako ću ipak preživjeti do sredine srpnja bez njih. Kao veliki ljubitelj piva jako se veselim otvorenju ove izložbe i drago mi je što mogu na neki način njoj doprinijeti. Nadam se da će se i drugi ljubitelji piva biti spremni odvojiti od svog omiljenog pivskog predmeta na nekoliko mjeseci i učiniti ovu izložbu još boljom - istaknuo je Žera.

Svi ljubitelji piva svoje omiljene predmete vezane uz pivo i kulturu konzumiranja piva mogu donijeti u Etnografski muzej svaki radni dan od 10 do 15 sati. Odabrani predmeti bit će izloženi u sklopu izložbe ''Idemo na pivo!'' koja se otvara 11. svibnja i traje do 15. srpnja.

Uz svaki predmet bit će istaknuto ime i prezime donatora, a nakon završetka izložbe predmeti će biti vraćeni donatorima.

KLJUČNI PODACI

  • IZLOŽBA `IDEMO NA PIVO!`
  • Žera donirao Etnografskom muzeju omiljene starke

Tekst:

R.I.

30.04.2012.

10:48h


SCENA, NAJČITANIJE