NOĆNI ŽIVOT

Tuborg omogućio besplatan

prijevoz za koncert RHCP

NEMOJ PITI I VOZITI

Press materijal

Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje koncerta biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu pa do 6 sati sljedećeg dana

Autor:: R.I.

Objavljeno: 26.08.2012. 13:14h

Kao službeno pivo zagrebačkog koncerta Red Hot Chili Peppersa, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije ''Nemoj piti i voziti!''.

Posjetitelji će tako moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu, 29. kolovoza, pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

Kao organizator ili organizacijski partner, Tuborg je prisutan na različitim glazbenim događanjima i festivalima poput riječkog festivala Hartera ili zagrebačkog zimskog festivala pop kulture Gričevanje. No, konzumacija alkohola te zabava i osvježenje uvijek trebaju biti odgovorne, pa je uz sudjelovanje na tim događanjima jednako važna i akcija ''Nemoj piti i voziti!''. Nakon što su se zabavljali uz Tuborg posjetiteljima je omogućen besplatan prijevoz, pa nema potrebe za sjedanjem za volan.

KLJUČNI PODACI

  • NEMOJ PITI I VOZITI
  • Tuborg omogućio besplatan prijevoz za koncert RHCP

Autor:

R.I.

26.08.2012.

13:14h


SCENA, NAJČITANIJE