Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Noćni život
NEMOJ PITI I VOZITI
Tuborg omogućio besplatan prijevoz za koncert RHCP
Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje koncerta biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu pa do 6 sati sljedećeg dana
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 26.08.2012. 13:14h

Kao službeno pivo zagrebačkog koncerta Red Hot Chili Peppersa, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije ''Nemoj piti i voziti!''.

Posjetitelji će tako moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu, 29. kolovoza, pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

Kao organizator ili organizacijski partner, Tuborg je prisutan na različitim glazbenim događanjima i festivalima poput riječkog festivala Hartera ili zagrebačkog zimskog festivala pop kulture Gričevanje. No, konzumacija alkohola te zabava i osvježenje uvijek trebaju biti odgovorne, pa je uz sudjelovanje na tim događanjima jednako važna i akcija ''Nemoj piti i voziti!''. Nakon što su se zabavljali uz Tuborg posjetiteljima je omogućen besplatan prijevoz, pa nema potrebe za sjedanjem za volan.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi Red Hot Chili Peppers, koncert, zet, tuborg, javni gradski prijevoz,
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...