NOĆNI ŽIVOT

Trash party u Fly-u

donosi hrpu minjaka i šljokica

ZABAVITE SE I SRIJEDOM

Press

U Fly! Baru vas ove srijede očekuje prava trashy zabava uz obilje šljokica, bezobrazno kratkih minjaka, jake šminke i hladne cuge

Autor: R.I.

Objavljeno: 09.05.2012. 15:21h

Još uvijek ste uvjereni da se samo vikendom može partijati do jutra? Nakon što pročitate ovaj članak u potpunosti ćete promijeniti mišljenje.

Naime, u Fly! Baru vas ove srijede očekuje prava trashy zabava uz obilje šljokica, bezobrazno kratkih minjaka, jake šminke i potoka hladne cuge. No, pravi doživljaj trasha i svega onoga što taj kolkovijalni naziv nosi, moći ćete doživjeti tek ako se ove srijede pojavite u Fly!-u.

Ako vas brine kakva vas mjuza tamo očekuje, naš vam je savjet da ne berete brigu, nego da se opustite i u glavi pustite najbolje klupske hitove koji vam dižu raspoloženje. Sad kad ste u takvom stanju, možemo vam reći da vas upravo takva atmosfera očekuje i u Fly!-u.

Ovaj trashy tulum bit će i više nego dovoljna doza zabave da vas na životu ostavi do vikenda kada vas očekuje dobro poznati i odavno voljeni all inclusive programi petkom i subotom, odnosno vaše obožavno nedjeljno ludilo zadnjeg dana u tjednu.

Ako ne znate kako u Fly! Večeras ušetati kao VIP, savjetujemo da zvrcnete promotoricu Miju na 095/526 2512. Ona će se pobrinuti da izađete i zabavite se sa stilom.KLJUČNI PODACI

  • ZABAVITE SE I SRIJEDOM
  • Trash party u Fly-u donosi hrpu minjaka i šljokica

Autor:

R.I.

09.05.2012.

15:21h


SCENA, NAJČITANIJE