Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Poznati
IDA PRESTER NAJAVLJUJE:
Odabrala sam ime za svoju kćer, zvat će se Zana
Pjevačica i voditeljica Ida Prester, gostujući u emisiji TV Bujica na Jabuci TV , s javnošću je podjelila kako će nazvati svoju prvu kćer
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: M.P.
Objavljeno: 02.04.2012. 15:03h

Iako je u brojnim intervjuima otkrila kako joj brak i majčinstvo trenutno nisu u planu, pjevačica Ida Prester ponovno je o tome progovorila gostujući u emisiji TV Bujica na Jabuci TV. Naime, voditeljici Mariji Pajić otkrila je kako već zna kako će joj se zvati kćer.

- Iako to zvuči možda malo srpski, kada uzmemo u obzir da će se zvati Zana Mandić, baš me briga. Tako ću nazvati svoju kćer. Samo mi nemojte ukrasti ime, molim vas. A i sumnjam da bi itko nazvao dijete Zana – kroz smijeh je rekla Ida.

Dodala je i kako misli da je možda već krajnje vrijeme da poradi na prinovi jer, kako kaže, ne planira s 50 godina igrati nogomet s djecom.

Odmalena predodređena za pozornicu

Iako Idu svi percipiraju kao voditeljicu, ona se bavi i glazbom. Konkretno, osnovala je bend Lollobrigida, u kojem je i pjevačica, a najveći fan benda upravo je Idin tata, Mladen Prester. S obzirom na to da je Petra, inače druga pjevačica Lollobrigide trenutno na porodiljnom dopustu, u bend je uskočila Lidija Dokuzović, inače članica benda Afion.

- Lidija mi daje satove pjevanja, znači punk je sigurno umro - komentirala je Ida novitete u bendu.

Inače, kako je otkrila, u obitelji Prester svi su glazbeno potkovani. Mama i tata sviraju klavir, a mlađi brat Janko je DJ, stoga i ne čudi da je i Ida naslijedila glazbeni talent i to, kako ona kaže, od bake, operne pjevačica koja će uskoro proslaviti 101. rođendan.

- Očekujem da ću i ja toliko poživiti jer i baka i ja imamo izražene kosti na stopalu. Znači, pobrala sam njene gene. A što se tiče toga da se i ja i brat bavimo muzikom, bolje to nego da sjedimo doma i drogiramo se - navodi vrckava Ida.

'Ljude ne razdvajam na homoseksulace i heteroseksualce'

No, unatoč brojnim radnim obavezama i nastupima, Ida se nerijetko u javnosti zauzimala za prava gay populacije, zbog čega je javnost danas doživljava kao gay aktivista.

- Mislim da je zbilja odvratno i sramotno, da ne kažem pizdunski da ekipa vani "šora pedere". Nisam nikakav gay aktivist, već znam puno takvih ljudi. Da znam više o romskim pravima u Sloveniji, pričala bih i o tome. Realno, ljude ne razdvajam na homoseksualce i heteroseksualce, to mi je irelevantno. A i to što je netko homić, ne znači da je dobra osoba, ali isto tako ne znači i da je loša osoba - zaključila je Ida.

Raspravljajući o pravima homoseksualaca, Ida nije izostavila prokomentirati propali pokušaj mijenjanja obiteljskog zakona u susjednoj Sloveniji.

- Voljela bih da se izgradi sustav koji bi prepoznao loše roditelje, uzeo im dijete i dao ga nekome tko ga ne može imati, bili to homoseksualci, Marsovci ili Hrvati, nevažno je. Tvrdim da u životu za tri stvari treba imati dozvolu - za vožnju automobila, konzumaciju droga, kao i odgajanje djeteta jer to uistinu ne može svatko - zaključila je Prester.

Završit ću pravo i braniti Sanadera

Dok bi je neki zbog njenih stavova vrlo rado htjeli vidjeti u saborskim klupama, Ida to s gnušanjem odbija.

- Kad se sjetim tko je tamo sve sjedio, od Rojsa, Milinovića do Kovačevića, stvarno nemam želudac za to. Trenutno se divim samo ljudima koji mogu preživjeti s 2500 kuna mjesečno jer za to stvarno trebaš imati "muda" - zaključila je.

A kako joj genetsko naslijeđe predviđa dugovječan život, Ida ponosno najavljuje:

- Još uvijek stignem završiti pravo i braniti Sanadera.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ida prester, zana, trudnoća, homoseksualci, sabor, slovenija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...