Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Noćni život
NOĆNI ŽIVOT
Noćas u Fly! Baru budite diva i odletite u nebesa
Pronađite zagonetnu djevojku sa zlatnim privjeskom i sa stilom se zaputite u nebesa na panoramski let iznad Zagreba koji vam poklanja Fly!
slika vijesti

Photo Dino Ninković Photography
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 28.04.2012. 13:02h

Oduvijek znate da ste stvoreni da budete diva i uživate u glamuru? Onda ćete se sigurno jako razveseliti kad čujete da ove subote u Fly! Baru imate mogućnost iskušati sve čari glamuroznog života. Naime, klub će preplaviti zlatna prašina, a atmosfera će odisati blještavilom.

No, najbolje od svega iskušat će oni koji u punom klubu pronađu promotoricu sa zlatnim privjeskom oko vrata. Taj privjesak može vam donijeti panoramski let za dvoje iznad Zagreba. Ako ste se zabrinuli da ovaj vrijedan dar znači i skuplje ulaznice, možete se odmah prestati brinuti. Sve ostaje kao i zadnjih godinu i pol dana.

Na dan partyja ulaz za cure je 70, a za dečke 150 kuna i nakon toga je sva cuga u klubu u potpunosti besplatna. Ipak, ako baš želimo biti precizni, moramo reći da neće sve baš biti kao i uvijek jer su dj Denny i warm up dj Dyno najavili kako će ove subote dodatno zagrijati atmosferu do usijanja.

Stoga, obujte svoje plesne cipelice i pravac Fly! Naravno, ne zaboravite pronaći tu zagonetnu djevojku sa zlatnim privjeskom i sa stilom se zaputite u nebesa.

ključne riječi fly bar, promotivni let iznad zagreba, panoramski let iznad zagreba, hedonia, noćni život
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...