NOĆNI ŽIVOT

Noćas u Fly! Baru budite

diva i odletite u nebesa

NOĆNI ŽIVOT

Dino Ninković Photography

Pronađite zagonetnu djevojku sa zlatnim privjeskom i sa stilom se zaputite u nebesa na panoramski let iznad Zagreba koji vam poklanja Fly!

Autor: R.I.

Objavljeno: 28.04.2012. 13:02h

Oduvijek znate da ste stvoreni da budete diva i uživate u glamuru? Onda ćete se sigurno jako razveseliti kad čujete da ove subote u Fly! Baru imate mogućnost iskušati sve čari glamuroznog života. Naime, klub će preplaviti zlatna prašina, a atmosfera će odisati blještavilom.

No, najbolje od svega iskušat će oni koji u punom klubu pronađu promotoricu sa zlatnim privjeskom oko vrata. Taj privjesak može vam donijeti panoramski let za dvoje iznad Zagreba. Ako ste se zabrinuli da ovaj vrijedan dar znači i skuplje ulaznice, možete se odmah prestati brinuti. Sve ostaje kao i zadnjih godinu i pol dana.

Na dan partyja ulaz za cure je 70, a za dečke 150 kuna i nakon toga je sva cuga u klubu u potpunosti besplatna. Ipak, ako baš želimo biti precizni, moramo reći da neće sve baš biti kao i uvijek jer su dj Denny i warm up dj Dyno najavili kako će ove subote dodatno zagrijati atmosferu do usijanja.

Stoga, obujte svoje plesne cipelice i pravac Fly! Naravno, ne zaboravite pronaći tu zagonetnu djevojku sa zlatnim privjeskom i sa stilom se zaputite u nebesa.

KLJUČNI PODACI

  • NOĆNI ŽIVOT
  • Noćas u Fly! Baru budite diva i odletite u nebesa

Autor:

R.I.

28.04.2012.

13:02h


SCENA, NAJČITANIJE