Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Život
ZABAVA CIJELO LJETO
Na Štrosu biraju najpsa uz zvukove rocka i bluesa
Surađivali smo s Prijateljima životinja te je naša zajednička želja da netko od građana udomi dva vesela psa, rekao nam je organizator
slika vijesti

Photo Prt Scr Jabuka TV
Članak

Autor: Kristina Križić
Objavljeno: 30.06.2012. 16:42h

kaže se kako svaki pas ima svoj dan, a baš ove subote možda je to taj. Naime, na Strossmayerovu šetalištu, u sklopu manifestacije Ljeto na Štrosu, predviđen je izbor za najpsa. Jedini uvjet jest da pas mora biti čistokrvni mješanac.

- Riječ je o već tradicionalnom druženju psića iz miješanih brakova. Mogu se prijaviti svi i to od 17 sati. Na ovom izboru svi su pobjednici te tako i svi dobivaju poklone. Ovaj izbor ima i humanitarni karakter, a to je da smo surađivali s Prijateljima životinja. Naša zajednička želja je da netko udomi dva sipmatična i vesela psa – ispričao nam je Zlatko Jaganjac, iz organizacije Ljeta na Štrosu.

Jaganjac nam je rekao kako svake godine na Štros dođe i mala Ira, kujica s tri noge koja jako voli biti na Štrosu, čak i kada njezini vlasnici odu. jaganjac nam je otkrio i što građane očekuje u drugom dijelu večeri.

- Slijedi odličan koncert Telefon Blues Banda uz koji možete očekivati red bluesa, red rocka, a sve s ciljem dočeka druge polovice godine – kazao nam je Jaganjac.

Vatromet je predviđen oko 22 sata, a s Gornjeg grada imat ćete najbolji pogled na vatromet koji možete očekivati i s Bundeka.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ljeto na štrosu, gornji grad, zlatko jaganjac, telefon blues band, najpas, mješanac
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...