ŽIVOT

Na Štrosu biraju najpsa

uz zvukove rocka i bluesa

ZABAVA CIJELO LJETO

Prt Scr Jabuka TV

Surađivali smo s Prijateljima životinja te je naša zajednička želja da netko od građana udomi dva vesela psa, rekao nam je organizator

Autor: Kristina Križić

Objavljeno: 30.06.2012. 16:42h

kaže se kako svaki pas ima svoj dan, a baš ove subote možda je to taj. Naime, na Strossmayerovu šetalištu, u sklopu manifestacije Ljeto na Štrosu, predviđen je izbor za najpsa. Jedini uvjet jest da pas mora biti čistokrvni mješanac.

- Riječ je o već tradicionalnom druženju psića iz miješanih brakova. Mogu se prijaviti svi i to od 17 sati. Na ovom izboru svi su pobjednici te tako i svi dobivaju poklone. Ovaj izbor ima i humanitarni karakter, a to je da smo surađivali s Prijateljima životinja. Naša zajednička želja je da netko udomi dva sipmatična i vesela psa – ispričao nam je Zlatko Jaganjac, iz organizacije Ljeta na Štrosu.

Jaganjac nam je rekao kako svake godine na Štros dođe i mala Ira, kujica s tri noge koja jako voli biti na Štrosu, čak i kada njezini vlasnici odu. jaganjac nam je otkrio i što građane očekuje u drugom dijelu večeri.

- Slijedi odličan koncert Telefon Blues Banda uz koji možete očekivati red bluesa, red rocka, a sve s ciljem dočeka druge polovice godine – kazao nam je Jaganjac.

Vatromet je predviđen oko 22 sata, a s Gornjeg grada imat ćete najbolji pogled na vatromet koji možete očekivati i s Bundeka.

KLJUČNI PODACI

  • ZABAVA CIJELO LJETO
  • Na Štrosu biraju najpsa uz zvukove rocka i bluesa

Autor:

Kristina Križić

30.06.2012.

16:42h


SCENA, NAJČITANIJE