POZNATI

Malnarova Slađa:

Preboljela sam bulimiju

JELA I POVRAĆALA 3 MJESECA

Marina Damjan

Voditeljica OTV-a priznaje za portal Zagrebancija.com kako je nekoliko mjeseci jela i povraćala da bi izgledala kao što danas izgleda

Autor: Bojana Križić

Objavljeno: 08.02.2010. 09:52h

-.-Marija T.-.-Slađa prije bulimijeSlađana Petrušić, poznata kao 'Mala od skandala', prvi put se na malim ekranima pojavila u Malnarovoj Noćnoj mori.

Ono zbog čega je tada stala pred televizijske kamere, prije nekoliko mjeseci naglo je splasnulo. Radi se o njezinim grudima.

- Sve je počelo prije 6 - 7 mjeseci. Ne znam što me na to natjeralo, ali počela sam povraćati sve što sam pojela. Samo sam jela i povraćala, jela i povraćala - objašnjava Slađa, trenutno voditeljica emisije na zagrebačkom OTV-u, koja je sa košarica broj 6 u nekoliko mjeseci pala na trojku.

Iako tih nekoliko mjeseci nije bilo lako za Slađu, trenutno se jako dobro osjeća.

- Poletna sam, sretna. Nekako je sve lakše, mogu skakati, trčati... Osjećam se odlično - priča nam Slađa koja se iz pakla bulimije, jedne od najraširenijih bolesti među modernim ženama, izašla sasvim sama.

Nije bilo potrebe za psihološkom pomoću, najefikasnijim tretmanom kada su u pitanju poremećaji u prehrani kao npr. bulimija i anoreksija.

- Sama sam shvatila da sam pretjerala i prestala s time. Hvala Bogu da jesam. Sada, iako se osjećam puno bolje, više ne jedem puno. Kažu da se želudac smanji i da više neću imati potrebu jesti kao prije, a jako sam voljela jesti - dodaje Slađa te napominje da je ljubav prema hrani jedan od najvećih razloga zbog čega je i zapela u bulimiji.

-.-Marina Damjan-.-- Sada jedem malo, ali redovito. Jednom dnevno. Mogu si priuštiti i nešto slatko, al to rijetko. Idem i u teretanu, trčim, pokušavam održati liniju - priča voditeljica, vidno zadovoljna rezultatima svoga rada.

- Svi mi daju samo pohvale za izgled, a desilo mi se da me i ne prepoznaju - priča Slađa

- Otišla sam se javiti Mati Buliću, a on je mislio da sam neka curica koja je došla po autogram. Trebalo mi je 5 minuta ponavljanja 'E, Slađa je' da shvati da sam ja.

Ipak, otkada je počela raditi kao voditeljica Slađa se smirila i više se ne pojavljuje u medijima kao prije.

- Postala sam dosadna, nema one skandalozne Slađe koju su navikli gledati. A možda me samo više nitko ne prepoznaje - smije se Slađa.

A nema ni velikih grudi koje su uvijek privlačile svjetla reflektora, zbog čega voditeljica s jedne strane žali, a s druge joj je drago.

- Sad ljudi napokon slušaju šta pričam - u smijehu će Slađa dodavši kako je sad napokon pokazala svima da su bile prave.

KLJUČNI PODACI

  • JELA I POVRAĆALA 3 MJESECA
  • Malnarova Slađa: Preboljela sam bulimiju

Autor:

Bojana Križić

08.02.2010.

09:52h


SCENA, NAJČITANIJE