Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Poznati
JELA I POVRAĆALA 3 MJESECA
Malnarova Slađa: Preboljela sam bulimiju
Voditeljica OTV-a priznaje za portal Zagrebancija.com kako je nekoliko mjeseci jela i povraćala da bi izgledala kao što danas izgleda
slika vijesti

Photo Marina Damjan
Članak

Autor: Bojana Križić
Objavljeno: 08.02.2010. 09:52h

-.-Marija T.-.-Slađa prije bulimije
Slađa prije bulimije
Photo Marija T.  
Slađana Petrušić, poznata kao 'Mala od skandala', prvi put se na malim ekranima pojavila u Malnarovoj Noćnoj mori.

Ono zbog čega je tada stala pred televizijske kamere, prije nekoliko mjeseci naglo je splasnulo. Radi se o njezinim grudima.

- Sve je počelo prije 6 - 7 mjeseci. Ne znam što me na to natjeralo, ali počela sam povraćati sve što sam pojela. Samo sam jela i povraćala, jela i povraćala - objašnjava Slađa, trenutno voditeljica emisije na zagrebačkom OTV-u, koja je sa košarica broj 6 u nekoliko mjeseci pala na trojku.

Iako tih nekoliko mjeseci nije bilo lako za Slađu, trenutno se jako dobro osjeća.

- Poletna sam, sretna. Nekako je sve lakše, mogu skakati, trčati... Osjećam se odlično - priča nam Slađa koja se iz pakla bulimije, jedne od najraširenijih bolesti među modernim ženama, izašla sasvim sama.

Nije bilo potrebe za psihološkom pomoću, najefikasnijim tretmanom kada su u pitanju poremećaji u prehrani kao npr. bulimija i anoreksija.

- Sama sam shvatila da sam pretjerala i prestala s time. Hvala Bogu da jesam. Sada, iako se osjećam puno bolje, više ne jedem puno. Kažu da se želudac smanji i da više neću imati potrebu jesti kao prije, a jako sam voljela jesti - dodaje Slađa te napominje da je ljubav prema hrani jedan od najvećih razloga zbog čega je i zapela u bulimiji.

-.-Marina Damjan-.-
Photo Marina Damjan  
- Sada jedem malo, ali redovito. Jednom dnevno. Mogu si priuštiti i nešto slatko, al to rijetko. Idem i u teretanu, trčim, pokušavam održati liniju - priča voditeljica, vidno zadovoljna rezultatima svoga rada.

- Svi mi daju samo pohvale za izgled, a desilo mi se da me i ne prepoznaju - priča Slađa

- Otišla sam se javiti Mati Buliću, a on je mislio da sam neka curica koja je došla po autogram. Trebalo mi je 5 minuta ponavljanja 'E, Slađa je' da shvati da sam ja.

Ipak, otkada je počela raditi kao voditeljica Slađa se smirila i više se ne pojavljuje u medijima kao prije.

- Postala sam dosadna, nema one skandalozne Slađe koju su navikli gledati. A možda me samo više nitko ne prepoznaje - smije se Slađa.

A nema ni velikih grudi koje su uvijek privlačile svjetla reflektora, zbog čega voditeljica s jedne strane žali, a s druge joj je drago.

- Sad ljudi napokon slušaju šta pričam - u smijehu će Slađa dodavši kako je sad napokon pokazala svima da su bile prave.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi slađa, slađana petrušić, bulimija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...