ŽIVOT

Ljetujte na Pelješcu

za samo 85 kuna po osobi

PROMO

Apartmani Rusković

Svoj boravak možete rezervirati već danas u Apartmanima Rusković svega dvadesetak metara od mora u pitoresknoj uvali Luka-Dubrava

Autor: R.I.

Objavljeno: 08.06.2012. 16:00h

Vrhunac turističke sezone sve je bliže, a vi još ne znate gdje biste ljetovali ove godine? Zašto se sa svojom obitelji ne biste uputili na prekrasni poluotok Pelješac i okusili čari netaknute prirode i čistoga mora.

-.-Apartmani Rusković-.-Svoj boravak možete rezervirati već danas u Apartmanima Rusković, svega dvadesetak metara od mora u pitoresknoj uvali Luka-Dubrava. Za samo 85 kuna po osobi možete uživati u buđenju uz topli, ljetni povjetarac i opojni miris soli i borova.

Ukoliko svoj odmor na Pelješcu želite provesti aktivno, Apartmani Rusković nude i mogućnost unajmljivanja kajaka kojima ćete bez problema upoznati sve one skrivene uvalice prekrasnog Pelješca.

Više informacija potražite na web stranici Apartmana Rusković ili već danas rezervirajte svoje mjesto za odmor na ovom komadiću zemaljskog raja na broj telefona 0992015033 ili e-mail apartmaniruskovic@yahoo.com.

KLJUČNI PODACI

  • PROMO
  • Ljetujte na Pelješcu za samo 85 kuna po osobi

Autor:

R.I.

08.06.2012.

16:00h


SCENA, NAJČITANIJE