Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Život
PROMO
Ljetujte na Pelješcu za samo 85 kuna po osobi
Svoj boravak možete rezervirati već danas u Apartmanima Rusković svega dvadesetak metara od mora u pitoresknoj uvali Luka-Dubrava
slika vijesti

Photo Apartmani Rusković
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 08.06.2012. 16:00h

Vrhunac turističke sezone sve je bliže, a vi još ne znate gdje biste ljetovali ove godine? Zašto se sa svojom obitelji ne biste uputili na prekrasni poluotok Pelješac i okusili čari netaknute prirode i čistoga mora.

-.-Apartmani Rusković-.-
Photo Apartmani Rusković  
Svoj boravak možete rezervirati već danas u Apartmanima Rusković, svega dvadesetak metara od mora u pitoresknoj uvali Luka-Dubrava. Za samo 85 kuna po osobi možete uživati u buđenju uz topli, ljetni povjetarac i opojni miris soli i borova.

Ukoliko svoj odmor na Pelješcu želite provesti aktivno, Apartmani Rusković nude i mogućnost unajmljivanja kajaka kojima ćete bez problema upoznati sve one skrivene uvalice prekrasnog Pelješca.

Više informacija potražite na web stranici Apartmana Rusković ili već danas rezervirajte svoje mjesto za odmor na ovom komadiću zemaljskog raja na broj telefona 0992015033 ili e-mail apartmaniruskovic@yahoo.com.

ključne riječi luka-dubrava, apartmani rusković, pelješac, uvala, ljetovanje, gdje ljetovati na jadranu
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...