Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Kultura
MOGLO JE I SVRŠIT BOLJE
Lezbijska scena filma `7 seX 7` razočarala publiku
Brojni poznati došli su na premijeru poput Jelene Perčin, Horvata Čaglja, Slavena Kneževića, Mladena Vulića, Arsena Ostojića i mnogi drugi
slika vijesti

Photo Facebook
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 11.01.2012. 12:39h

Održana je premijera prvog hrvatskog erotkog filma redateljice Irene Škorić '7seX 7'. Perspektivnoj Ireni Škorić treba odati priznanje jer se uhvatila ukoštac s erotskim pričama u zemlji gdje su seks, golotinja i istospolni odnosi još uvijek tabu tema.

-.-Bruno Konjevic / CROPIX-.-
Photo Bruno Konjevic / CROPIX  
Radnja se odvija u sedam erotskih novela u jednom kadru, priče su čvrsto strukturirane, s obratom na svršetku. Pet muško ženskih parova, i po jedan žensko - ženski i muško - muški.

U filmu uloge tumače Ana Majhenić, Kristijan Ugrina, Robert Kurbaša, Jelena Perčin, Ivan Glowatzky i Csilla Barath Bastaić. U ulozi voditeljice imali smo priliku vidjeti Idu Prester koja je najavila film te na kraju pozvala glumce da joj se pridruže na pozornici i podijela s publikom svoje oduševljenje.

Publika je većinom bila razočarana jer je očekivala eksplicitnije i 'tvrđe' scene seksa. S obzirom da je sedam nepovezanih radnji u filmu, mišljenja većine su podijeljena. Mnogi su pohvalili posljednju priču u filmu s Kristijanom Ugrinom koja je imala veliku dozu humora te kvalitetno odrađenu gay scenu gdje su Marinko Leš i Jure Radnić vrlo profesionalno odglumili svoje uloge. Upitali smo Horvata Čaglja za mišljenje te kako komentira scene seksa u filmu.

- U filmu '7 seX 7' od sedam priča, svidjele su mi se dvije. Posljednja scena s Kristijanom Ugrinom bila je vlo duhovita i super mi je odglumljena gay scena, glumci su uistinu dali sve od sebe i oduševili publiku - rekao je Horvat.

Lezbijska scena s Jelenom Perčin i Sarom Stanić razočarala je publiku jer je bila poprilično cenzurirana. Nakon nje, uslijedio je seks u troje s Robertom Kurbašom koji je razočarao publiku plitkim dijalozima i loše odglumljenom kulminacijom priče, ubojstva Kurbašinog lika. Iako su Jelena Perčin, Sara Stanić i Robert Kurbaša profesionalno odradili svoj dio posla, sveukupni dojam je vrlo loš s obzirom da su očekivanja bila mnogo veća.

Brojni poznati došli su na premijeru filma '7 seX 7' poput Jelene Perčin, Horvata Čaglja, Slavena Kneževića, Mladena Vulića, Arsena Ostojića, Elizabete Gojan i mnogi drugi.

ključne riječi tabu, tema, 7 sex 7, jelena pečnik, kristijan ugrina, petra težak, par, radnja, erotika, seks, gay, horvat čagalj
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...