KULTURA

Lezbijska scena filma

`7 seX 7` razočarala publiku

MOGLO JE I SVRŠIT BOLJE

Facebook

Brojni poznati došli su na premijeru poput Jelene Perčin, Horvata Čaglja, Slavena Kneževića, Mladena Vulića, Arsena Ostojića i mnogi drugi

Autor: R.I.

Objavljeno: 11.01.2012. 12:39h

Održana je premijera prvog hrvatskog erotkog filma redateljice Irene Škorić '7seX 7'. Perspektivnoj Ireni Škorić treba odati priznanje jer se uhvatila ukoštac s erotskim pričama u zemlji gdje su seks, golotinja i istospolni odnosi još uvijek tabu tema.

-.-Bruno Konjevic / CROPIX-.-Radnja se odvija u sedam erotskih novela u jednom kadru, priče su čvrsto strukturirane, s obratom na svršetku. Pet muško ženskih parova, i po jedan žensko - ženski i muško - muški.

U filmu uloge tumače Ana Majhenić, Kristijan Ugrina, Robert Kurbaša, Jelena Perčin, Ivan Glowatzky i Csilla Barath Bastaić. U ulozi voditeljice imali smo priliku vidjeti Idu Prester koja je najavila film te na kraju pozvala glumce da joj se pridruže na pozornici i podijela s publikom svoje oduševljenje.

Publika je većinom bila razočarana jer je očekivala eksplicitnije i 'tvrđe' scene seksa. S obzirom da je sedam nepovezanih radnji u filmu, mišljenja većine su podijeljena. Mnogi su pohvalili posljednju priču u filmu s Kristijanom Ugrinom koja je imala veliku dozu humora te kvalitetno odrađenu gay scenu gdje su Marinko Leš i Jure Radnić vrlo profesionalno odglumili svoje uloge. Upitali smo Horvata Čaglja za mišljenje te kako komentira scene seksa u filmu.

- U filmu '7 seX 7' od sedam priča, svidjele su mi se dvije. Posljednja scena s Kristijanom Ugrinom bila je vlo duhovita i super mi je odglumljena gay scena, glumci su uistinu dali sve od sebe i oduševili publiku - rekao je Horvat.

Lezbijska scena s Jelenom Perčin i Sarom Stanić razočarala je publiku jer je bila poprilično cenzurirana. Nakon nje, uslijedio je seks u troje s Robertom Kurbašom koji je razočarao publiku plitkim dijalozima i loše odglumljenom kulminacijom priče, ubojstva Kurbašinog lika. Iako su Jelena Perčin, Sara Stanić i Robert Kurbaša profesionalno odradili svoj dio posla, sveukupni dojam je vrlo loš s obzirom da su očekivanja bila mnogo veća.

Brojni poznati došli su na premijeru filma '7 seX 7' poput Jelene Perčin, Horvata Čaglja, Slavena Kneževića, Mladena Vulića, Arsena Ostojića, Elizabete Gojan i mnogi drugi.

KLJUČNI PODACI

  • MOGLO JE I SVRŠIT BOLJE
  • Lezbijska scena filma `7 seX 7` razočarala publiku

Autor:

R.I.

11.01.2012.

12:39h


SCENA, NAJČITANIJE