ŽIVOT

Kraljevi ulice otvaraju

festival Cest is d' Best

NAJZAGREBAČKIJI FESTIVAL

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Festival počinje u četvrtak 31. svibnja, kada se obilježava Dan grada Zagreba, te je čast otvaranja pripala Kraljevima ulice

Autor: R.I.

Objavljeno: 26.04.2012. 14:13h

Natječaji za sudjelovanje na Međunarodnom uličnom festivalu Cest is d′ Best otvoreni u ožujku, privukli su dosada mnoge zainteresirane građane, ljubitelje ulične umjetnosti iz Hrvatske i inozemstva.

I ove godine otvoreni su natječaji koji okupljaju građane, a doprinose još življem i šarenijem Cest is d Bestu. Natječaji su otvoreni za Najfotografiju, Najbolju festivalsku zastavicu, Najbolju likovno urbanu – instalaciju, te po prvi puta se traži i Najbolja umjetnička naljepnica! Organizatori vjeruju da će se velik interes nastaviti jer za prijave još nije kasno, a sve potrebne informacije nalaze se OVDJE.

Festival počinje u četvrtak 31. svibnja, kada se obilježava Dan grada Zagreba, te je čast otvaranja pripala Kraljevima ulice, koji će nastupiti u pratnji 12 vrhunskih glazbenika. Na velikom koncertu povodom otvaranja Cesta očekuju se nastupi mnogih eminentnih pjevači poput Darka Diklića, Gabi Novak i mnogih drugih.

Više informacija o ''najzagrebačkijem'' festivalu organizatori će uskoro priopčiti na press konferenciji, a očekuje se vrlo atraktivan višednevni program.

KLJUČNI PODACI

  • NAJZAGREBAČKIJI FESTIVAL
  • Kraljevi ulice otvaraju festival Cest is d' Best

Autor:

R.I.

26.04.2012.

14:13h


SCENA, NAJČITANIJE